izgleda fantastično

Severina je oduševila izgledom, a pritom otkrila i kako se sprema za put: 'Prvo Gospođa Frizura...'

09.07.2022 u 15:21

Bionic
Reading

Što god da objavi na svom Instagram profilu, Severina momentalno privuče pažnju. Osim fotografijama obožavatelje redovito oduševi i duhovitim i zanimljivi opisima. Ovoga puta otkrila je kako se priprema za put i zaradila brojne komplimente

Severinina svakodnevnica je užurbana i uzbudljiva, a kao jednoj od najpopularnijih pjevačica njezin raspored je vrlo često bukiran brojnim obvezama i nastupima. No, Severina voli biti spremna u svakom trenutku, a sada je na svom Instagram profilu otkrila kako na put nikako ne valja krenuti bez dobre frizure.

Na objavljenoj fotografiji pjevačica pozira odjevena u vrlo efektnu ljetnu haljinu. Kombinacija plisirane suknje i pletenog topića u smeđoj boji pokazala se kao sjajan ljetni modni odabir. Ženstvena, profinjeno zavodljiva, vrlo efektna i uz to tako lako nosiva, Severinin stajling očekivano je privukao pažnju njezinih pratitelja.

No, pažnju je privukla i njezina besprijekorno oblikovana kosa. 'Prvo Gospođa Frizura… ondak na put,' napisala je uz objavljenu fotografiju na koju nisu ostali imuni njezini obožavatelji. 'Ljepoto,' uz emotikon srca napisala joj je Arija Rizvić, nećakinja Mia Popović s kojom je Severina vrlo bliska napisala joj je: 'Gospodžo moja,' a laskavi komentari su se samo nizali. 'Ljubavi', 'Ljepoto', Divojka sa juga', 'Predivna je preblaga riječ. Bravo Sevka!','Uvijek predivna,' činili su samo dio pohvala njezinog izgleda.

  • +8
Severina nastupila na Festivalu bespravne gradnje i devastacije prirode Izvor: Pixsell / Autor: Matko Begovic/PIXSELL

Inače, Severina je ovih dana uživala na Braču te je na Bolu otvorila sezonu u popularnom noćnom klubu na plaži. Nakon toga je na Instagramu najavila i niz koncerata te pokazala kako će ovo ljeto za njezine obožavatelje biti doista za pamćenje.