ŠUŠKA SE...

Severina i Milan nose vjenčane prstene?

07.10.2011 u 07:59

Bionic
Reading

Dok je nastupala u Vinkovcima, na Severininoj ruci blistao je prsten pa srpski mediji spekuliraju da se par koji očekuje bebu u veljači sljedeće godine tajno vjenčao bježeći od pompe. Severinin menadžer demantira da je gospođica Vučković u tajnosti postala gospođa Popović

Milan je Severini u travnju poklonio zaručnički prsten vrijedan 30.000 eura, no beogradski Blic spekulira da je Severina postala gospođa Popović. Pozivajući se na izvor blizak najpopularnijem paru bivše Jugoslavije, Blicpiše da Severina i Milan nose identično prstenje, a to je prvi put primijećeno na nastupu u Vinkovcima, posljednjem Severininom koncertu.

Poznato je kako je Milan još u travnju dragoj poklonio prsten vrijedan 30.000 eura. Više puta je najavljivano njihovo spektakularno vjenčanje pa se pretpostavljalo da su se Severina i Milan, želeći izbjeći medijsku pompu, tajno vjenčali.

Severinin menadžer Tomica Petrović demantirao je te napise. 'Nema te priče. Ne vidim zašto bi vjenčanje bilo tajno. Izvori su vam nepouzdani', kratko je komentirao Petrović.

Severina je, podsjetimo, Milana Popovića kojeg mediji nazivaju srpskim kraljem bakra, upoznala početkom godine kad je nastupala na njegovom 45. rođendanu. Tada je još bila zaručnica Slavka Šalinovića.

Zaruke su bile u travnju, a bebu očekuju u veljači, piše Blic.rs.