KAKVE FOTKE...

Seve nikada nije bolje izgledala!

12.06.2014 u 13:21

Severina

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Prilikom otvaranja novog prodajnog mjesta Lei Lou u Splitu dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavila je cruise kolekciju inspiriranu neprikosnovenom modnom ikonom Severinom Vučković

Severina nas je već naviknula da uvijek izgleda besprijekorno, a u haljinama Aleksandre Dojčinović prava je dama s taman dozom seksipila.

Nije tajna to da su Splićanke oduvijek slovile kao velike ljubiteljice mode i modnih trendova. Njihova dalmatinska ljepota i mediteranski temperament zasigurno će se uklopiti u svijet Lei Lou koji uvijek iznova širi svoje modne horizonte.

Ženstvena i senzualna, a opet jednostavna i romantična Aleksandra postigla je pravi ženski balans. Morski šik i slobodni duh Dalmacije inspirirali su dizajnericu za ovu modnu avanturu.

Svaka haljina na individualan način ocrtava ženstvenost i upravo kroz Severinu dizajnerica pokazuje kako istovremeno biti nesputana, zavodljiva i slobodna. Kao i uvijek, kolekciju karakteriziraju lepršavost i romantična nota s jasno definiranom elegancijom.