S ASHTONOM ILI BEZ NJEGA

Šest razloga zašto će Demi Moore biti dobro

04.10.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Slavnoj glumici proteklih dana nije lako: naslovnice najavljuju razvod njezinog braka, procjenjuju koliko je i zašto smršavjela. Evo nekoliko razloga zašto će ona ipak iz ove bračne zbrke izaći još jača

Demi Moore posljednjih dana puni naslovnice zahvaljujući glasinama o preljubu supruga Ashtona Kutchera i najavama brodoloma njihova sedmogodišnjeg braka. Od brojnih savjeta dušobrižnika na Twitteru koji sugeriraju da ne bi bila

u toj situaciji da se potrudila oko svog prvog braka, pa do onih koji misle da se žena koja ima dva braka iza sebe ne bi trebala zabrinjavati zbog nevjere svog muža, do tračeva da se izgladnjuje, ona je tema tjedna. Možda je najbliži istini jedan komentar na Twitteru koji glasi: 'Nije umrla. Samo je prevarena.' Stranica Huffington Post popisala je šest stvari zbog kojih se misli da će Demi biti dobro, bez obzira kako se njezin muž ponašao.

1. Demi ima sjajan odnos sa svojim kćerima
'Najvažnije je da vam vaša djeca budu na prvom mjestu', izjavila je nastupajući u emisiji 'Friday Night With Jonathan Ross'.

2. Ostala je u prijateljskim odnosima s bivšim mužem
Moore ima dobre odnose i s Bruceom Willisom, ocem njezine tri kćeri, a njezina stara i nova obitelj često je fotografirana vesela i sretna.

3. I kad obrije glavu, izgleda senzacionalno
Za ulogu u filmu 'G.I. Jane' obrijala je glavu. Za taštinu bi mnogih glumica (i glumaca) bio nemoguć izazov da se fotografiraju i u javnosti pojavljuju ćelavi, ali Demi je to napravila i podsjetila nas da kosa ne čini ženu.

4. Predana je svojim muževima
Možda je naporna sa svojim statusima na Twitteru i privatnim fotografijama, primjerice onom na kojoj leži u krevetu s Ashtonom. No otkada je kazneno djelo biti zaljubljen u svog muža? Ona je uvijek bila posvećena svojim vezama – bez obzira je li i druga strana bila jednako zagrijana – i to je ono zbog čega je trebamo poštovati.

5. Ne boji se govoriti o velikim temama
Demi je nedavno režirala film o karcinomu dojke, kao dio Lifetimeovog projekta 'Five' koji čini serija od pet kratkometražnih filmova koji govore o tome kako rak dojke utječe na živote oboljelih.

6. Daje sebe projektima u koje vjeruje
Moore je godinama podržavala zakladu koja je prikupljala novac za istraživanje AIDS-a, bori se protiv traffickinga, članica je brojnih humanitarnih udruga. Godine 2010. pokrenula je, u okviru Clintonove globalne inicijative, kampanju 'Pravi muškarci ne kupuju djevojčice', piše Huffington Post.