LISTA ČEKANJA

Serum na bazi kofeina briše bore i podočnjake

28.06.2011 u 09:06

Bionic
Reading

Šalica kave mnogima je važnija za jutarnje buđenje od tuširanja ili bilo kojeg drugog rituala. Ljubitelje kofeina razveselit će podatak da je upravo to jedan od sastojaka kozmetičkih proizvoda, moćan saveznik ljepote koji briše bore i daje licu novi sjaj

Naime, posebni kozmetički proizvodi za oči koji sadržavaju serum na bazi kofeina i koji se nanose u sticku s kuglicom, magični su proizvod koji u trenu briše tamne kolutove oko očiju i smanjuje vrećice podočnjaka.
Navodno je čudotvorni serum instant proizvod koji odmah djeluje i otvara oči pa se doimate budnijima i svježijima.

Jedan takav, nedavno plasiran proizvod, na tržište je izbačen s metalnim rollerom kojim se serum nježno stavlja ispod očiju, a toliko je postao popularan da je na listi čekanja u Velikoj Britaniji 4.000 ljudi.

Proizvod je u svom showu spomenula i Tyra Banks, a First Aid Beauty Detox Eye Roller doslovno je izazvao invaziju na internetsku stranicu i svi su proizvodi prodani za dva sata.

'Volim što sadrži kofein, koji učini da krugovi oko očiju jednostavno nestanu', rekao je Jorjee Douglas, make-up artist poznatih osoba.

Naime, formula ovog nevjerojatnog seruma sadrži kofein koji stimulira cirkulaciju i krv brže kola u mikro kapilare oko očiju. Zbog toga koža na tom području izgleda mnogo svježija i svjetlija.

Osim toga nekoliko proizvođača u kozmetičke preparate za oči inkorporiralo je tehnologiju kuglice, kojom se serumi nanose i imaju efekt hlađenja na koži.

No iako bore potpuno ne može ukloniti, u svakom slučaju ovakve kreme mogu vas privremeno uljepšati i osvježiti.