IZRAELSKA LJEPOTICA

Seksi izgledom nikoga nije ostavila ravnodušnim

23.03.2016 u 11:13

Bionic
Reading

Zahvaljujući ulozi Wonder Woman u akcijskom spektalu 'Batman V Superman: Zora pravednika', izraelska ljepotica Gal Gadot itekako se potrudila ostaviti trag na londonskoj premijeri filma

Nakon što je, nekad davno, lik Wonder Woman na ekranu utjelovila Lynda Carter, njezino mjesto danas je zamijenila izraelska glumica Gal Gadot. Riječ je o nekadašnjoj sportskoj trenerici u izraelskim borbenim snagama, bivšoj miss Izraela, kraljici ljepote i uspješnoj manekenki koja svoju karijeru nastavlja graditi u glumačkim vodama.

Nakon uloge u popularnoj franšizi 'Brzi i žestoki', Gal je objeručke prihvatila ulogu akcijske superjunakinje Wonder Woman. Za londonsku premijeru filma 'Batman V Superman: Zora pravednika', Gal Gadot posebno se potrudila u ostavljanju modnog utiska na crvenom tepihu.

Osobitu pozornost javnosti Gal je priskrbila seksi izdanjem u crvenoj Prada haljini koja je savršeno pratila siluetu njezine vitke figure. Spomenuta haljina, zahvaljujući opasno dubokom dekolteu i svjetlucajućim detaljima na naramenicama, posebno je naglašavala gornji dio.

Načinjena od grimizno crvenog satena, haljina s Pradinim potpisom posebno je padala niz krhku figuru glumice na pod crvenog tepiha. Ništa toliko ne viče holivudski glamur kao crvena haljina u kojoj se pojavila ova nova superjunakinja. Svoj seksi izgled Gal je finiširala decentnim Tiffany nakitom, glamuroznom punđom i make-upom u znaku vatrenocrvenog ruža.