SEXPRESSO: SANJA DOLEŽAL

'Seks je najbolji u tridesetima'

24.02.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Sanja Doležal otkriva zašto joj je seks postao najbolji u tridesetima, zašto ne gleda porniće i koliko je zadovoljna svojim seksualnim životom

Poznata pjevačica i voditeljica priznaje da je u svojim srednjim godinama jako zadovoljna svojim životom te da seks zbilja najbolji postaje u tridesetima, kada žena postaje samosvjesnija i samopouzdanija. Tako je, kaže, i sa seksom u braku, ima svoje uspone i padove, ali je uvijek jako dobar.

Otkrila je i to da je jednom prilikom izvela mali striptiz za svog supruga, no nekako joj nije pošlo za rukom postići željeni efekt jer joj je suprug od smijeha skoro dobio infarkt.

Za svoje prvo seksualno iskustvo kaže da je bilo bez veze jer je bila premlada, glupa i pravila se da sve zna, a zapravo nije znala ništa. Priznaje i da su je, prije no što je upoznala supruga, uvijek privlačili pogrešni muškarci, a suprug ju je osvojio duhovitošću i razgovorima.

Sanja priznaje da ne gleda porniće, a na pitanje je li važnija veličina ili tehnika odgovara: 'Ljubav je najvažnija, a onda nije na odmet ni veličina.'

Koje još seksi tajne otkriva Sanja, pogledajte u našem videoprilogu!