NEVOLJE U RAJU

Scarlettin brak pred raspadom?

14.05.2010 u 18:17

Bionic
Reading

Američki tabloidi posljednjih dana pišu da je brak seksi plavuše Scarlett Johansson i glumca Ryana Reynoldsa na klimavim nogama

Dvoje glumaca u braku je nešto manje od dvije godine, a zadnjih nekoliko mjeseci gotovo se nigdje ne pojavljuju zajedno. Nedavno Scarlett na zabavu u Bijelu kuću nije pratio zgodni suprug već mlađi brat.

'Neki dan ju se moglo čuti kako govori da ima nekih problema s Ryanom i da se u zadnje vrijeme baš i ne viđaju. Stalno se svađaju zbog prebukiranih rasporeda, a ona misli da ne provode dovoljno vremena zajedno kao što to čine drugi bračni parovi', rekao je jedan insajder za magazin In Touch.

Oboje glumaca usredotočeno je na svoje karijere i sve više se udaljavaju jedno od drugog, pa se mnogi boje da bi i njihov brak poput većine holivudskih uskoro mogao završiti razvodom.

Ryan u zadnje vrijeme većinu vremena provodi u New Orleansu gdje snima film 'Green Lantren', dok je Scarlett u Los Angelesu, a sve se glasnije priča da Ryan previše vremena provodi sa svojom kolegicom iz novog filma, zvijezdom serije 'Tračerica', dugonogom plavušom Blake Lively.