U CANNESU

Ne viđamo je često: Scarlett Johansson u izazovnoj haljini istaknula svoje tetovaže

23.05.2023 u 21:18

Bionic
Reading

Scarlett Johansson bila je zvijezda crvenog tepiha u Cannesu na premijeri novog filma Wesa Andersona 'Astroid City'

Nema tko nije primijetio plavokosu glumicu u chic ružičastoj haljini s potpisom Prade koja prati liniju tijela otkrivši zavodljive tetovaže na leđima.

Po mnogima jedna od najljepših glumica u Hollywoodu, ovaj očaravajući look je look dodatno nadogradila elegantnim duljim bobom, crvenim ružem i statement srebrnim naušnicama.

Osim Scarlett (38) kojoj je društvo pravio suprug Colin Jost, brojne su zvijezde nazočile premijeri novog znanstveno-fantastičnog filma Wesa Andersona 'Asteroid City'. Kao što je bio slučaj i s njegovim prethodnim filmovima, Andersonova glumačka družina predstavlja holivudsku kremu, s imenima poput Jasona Schwartzmana, Scarlett Johansson, Toma Hanksa, Stevea Carrela, Bryana Cranstona, Adriena Brodyja i Margot Robbie.

  • +3
Scarlett Johansson Izvor: EPA / Autor: Guillaume Horcajuelo

Iz čitave ekipe izostao je samo Bill Murray, koji se pojavljivao u gotovo svim Andersonovim filmovima, i to zbog zaraze koronavirusom.

'Asteroid City' je naziv fikcijskog grada na jugozapadu SAD-a gdje se događa radnja filma smještenog u 1950-e godine prošlog stoljeća. Poznat po krateru od meteora i opservatoriju, grad održava konvenciju za mlade znanstvenike kad NLO prekine slavlja i izokrene živote posjetitelja.

'Asteroid City' je treći put da se redatelj, poznat po svome jedinstvenom vizualnom stilu, natječe za glavnu nagradu festivala. Posljednji njegov film koji se natjecao bio je 'Francuska depeša' iz 2021. godine.

Inače, Anderson je surađivao na scenariju za 'Asteroid City' s Romanom Coppolom, s kojim je suradnju ostvario i ranije na filmovima poput 'Kraljevstvo izlazećeg sunca' i 'Pseći otok'.