ELLE FANNING

Ovoj divnoj ljetnoj haljini koju nosi slavna glumica nemoguće je odoljeti

23.05.2023 u 18:11

  • +4

Elle Fanning

Izvor: Profimedia / Autor: SGP / SGP / Profimedia

Bionic
Reading

Bijela haljina modni je klasik baš poput crne varijante, a američka glumica Elle Fanning odlučila se za upečatljivu kreaciju koju potpisuje poznata dizajnerica Magda Butrym čije komade obožavaju i trendseterice poput Rochelle Humes, Rite Ore i Chrissy Teigen

Elle Fanning privlačila je poglede u Cannesu na 76. filmskom festivalu u eteričnoj kreaciji u bijeloj.

Elegantna je modna kombinacija mlade glumice izazvala veliku pozornost, a nježni cvjetni uzorak pokazao se odličnim izborom.

Dizajn potpisuje Poljakinja Magda Butrym koja je svoj modni brend osnovala još 2014. godine, čije kreacije slave žensku figuru i odlikuju ih privlačni detalji.

odlična izdanja

Glamura nije nedostajalo: Pogledajte najljepše haljine do sada viđene u Cannesu

Pogledaj galeriju

Haljinu načinjenu od nježne čipke s detaljima u vidu trake iskombinirala je sa srebrnim štiklama s prozirnim remenom i bijelom cvjetnom kopčom.

Look kao stvoren za ljetne mjesece, zvijezda serije 'The Great' o Katarini Velikoj zaokružila je i mladenačkom frizurom i gotovo nevidljivim make upom.

Upravo su bijele haljine jedan od onih bezvremenskih komada koji spašavaju mnoge modne situacije jer su chic, ženstvene i praktične, a možete ih kombinirati i s espadrilama, mule natikačama, trendi klompama, sandalama...

Inače, dobitnica Zlatnog globusa nedavno je otkrila u intervjuu za englesko izdanje Harper's Bazaarakako više nije u vezi s glumcem Maxom Minghellom .

Par koji se upoznao na setu 'Teen Spirit' 2018. svoju je vezu držao daleko od znatiželjnih očiju javnosti i medija.