NASLJEDNICE GRACE KELLY

Kao da su se dogovorile: Monegaške princeze na crvenom tepihu zablistale u hlačama

23.05.2023 u 14:55

Bionic
Reading

Vojsci poznatih dama koje posljednjih dana koračaju crvenim tepihom u Cannesu i ove se godine pridružila lijepa unuka holivudske dive Grace Kelly

Nakon premijere filma ‘Jeanne du Barry', na kojoj se pojavila u Chanelovoj raskošnoj kreaciji plave boje, 36- godišnja ljepotica plave krvi ponovno je prošetala crvenim tepihom u Cannesu, no ovoga puta u puno ležernijem izdanju.

Iako je redovita gošća u Cannesu, nitko nije očekivao novo pojavljivanje Charlotte Casiraghi na crvenom tepihu, a ponajmanje u ležernoj kombinaciji koja itekako podsjeća na onu kakvu je dan ranije na istom crvenom tepihu nosila njezina majka, monegaška princeza Caroline.

Monegaška princeza Caroline i Carole Bouquet Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Obe dame opredijelile su se za jednostavan look u znaku hlača širokih nogavica, potpomognut blještavim modelima jakni.

I dok je princeza Caroline bijelu verziju hlača nosila s jaknom od svjetlucavog tvida i parom prepoznatljivih, dvobojnih cipela s potpisom Chanela, njezina 37- godišnja nasljednica ovoj modnoj formuli dala je moderniji karakter, odabirom bomber jakne prekrivene šljokicama.

Na projekciji filma 'Killers of the Flower Moon' u Cannesu, Charlotte Casiraghi pratila je supruga i filmskog producenta Dimitrija Rassama, a tim povodom ponovno je zablistala u komadima modne kuće Chanel nošenim od glave do pete.

Nakon 'teške' haljine od tamnoplave svile, za ovo pojavljivanje na crvenom tepihu igrala je na lakoću, s haljinom tankih naramenica s gornjim dijelom ukrašenim raznobojnim šljokicama koje stvaraju elegantne leptiriće, dok se lepršavi, donji dio kreacije od svile suptilno podizao pri svakom pokretu.

Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel/Luis Sanchez / The Photo One / Profimedia