Kalmar Hair & Skin Boutique

Savršeni beauty rituali na jednom mjestu su sve što trebamo

22.09.2023 u 16:04

  • +7

Kalmar Hair & Skin Boutique

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar, Matea Smolčić Senčar, Studio Impala

Bionic
Reading

Oaza u kojoj mnoge klijentice pronalaze upravo ono što im je potrebno i to na jednom mjestu je Kalmar Hair & Skin Boutique

Koliko god ga pokušali produžiti, ljetu je došao kraj. Iz jedne tople i opuštenije rutine, kada je u pitanju njega, prelazimo u onu intenzivniju kako bi dodatno nahranili svoju kožu, kosu, nokte. Sunce i sol učine svoje i sada je idealno vrijeme za povratak u svakodnevicu koja je često ubrzana i u kojoj nemamo toliko slobodnog vremena. Upravo zato, svaki trenutak proveden 'za sebe' je dragocjen.

Oaza u kojoj mnoge klijentice pronalaze upravo ono što im je potrebno i to na jednom mjestu je Kalmar Hair & Skin Boutique. Topla dobrodošlica već pri samo ulasku, omiljeni napitak i rituali kojima je teško odoljeti, izdvajaju ovaj salon koji je mnogima puno više od 'odlaska frizeru'. Kombinacija vrhunske usluge i kvalitetnih proizvoda, rezultiraju uvijek lijepom i njegovanom kosom, a specijalizirani tretmani pomoći će svakome tko ima određen problem.

Osim wellness tretmana za zdravlje i sjaj kose, Kalmar nudi i usluge manikure, pedikure i depilacije. 'Sve na jednom mjestu' je činjenica koja itekako olakšava stvar. Osim savršene boje kose ili fen frizure, na ovom mjestu je moguće zakazati termin za preciznu manikuru i pedikuru, a nakon što jednom isprobate Kalmar depilaciju, vaša koža će vam biti zahvalna.

Upravo ova provjerena adresa može se pohvaliti bogatom ponudom proizvoda za kosu, među kojima pažnju oduzima posebna linija Chronologiste s potpisom brenda Kérastase. Osim što obnavlja, razvijena je kako bi kosi pružila profesionalno rješenje u prevenciji preranog pojavljivanja znakova starenja te je duže održala zdravom, elastičnom i sjajnom. Proizvodi linije kombiniraju naprednu tehnologiju i nezaboravno osjetilno iskustvo, a sadrže koncentraciju dragocjene i visoko učinkovite molekule Abyssine, koja potječe iz morskih dubina.

Odlazak u salon, trebao bi biti ritual u kojem svaki pojedinac uživa te mjesto na kojem je sva pažnja posvećena upravo vama. Sve novosti i potrebne informacije možete pronaći na adresi: Opatijska ulica 9 u Rijeci, kao i na službenoj Instagram stranici ovog jedinstvenog beauty boutiquea.