ODLIČAN ULOV

Savršena za ljetne dane: Ova udobna haljina košta 13 eura i dolazi u šest boja

17.05.2023 u 08:32

Bionic
Reading

Haljine su najomiljeniji izbor fashionistica kad se radi o proljetno-ljetnim mjesecima zbog svoje velike prednosti - toga da nas odijevaju u jednom potezu

Ako ste i vi u potrazi za ključnim komadima koje ćete rado nositi cijeloga ljeta, naišli smo na odličnu opciju koja dolazi iz brenda Pull & Bear, poznatog po trendi kreacijama vrlo pristupačnih cijena.

Ima li što praktičnije od haljine minimalističkog stila, a zbog čije cijene nećete u opasnost dovesti kućni proračun?

Ukoliko niste pretjerana ljubiteljica cvjetnog uzorka, oduševit će vas ova jednostavna, no vrlo cool haljina, u kojoj će vas pratiti mnogi oduševljeni pogledi.

  • +42
Haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Haljina načinjena od meke i podatne tkanine, čija je cijena nevjerojatnih 12,99 eura, spasit će vas u mnogim prigodama, a sjajna je stvar to da ju je tvrtka Inditex lansirala u čak šest boja.

NICKY HILTON ROTHSCHILD

Ovu prekrasnu haljinu koja priziva proljeće svaka bi fashionistica rado isprobala

Pogledaj galeriju

Elegantan i svevremenski dizajn čini je idealnom za mnoge prigode, ovisno o tome kako je stilizirate.

Iako podsjeća na dulju potkošulju, bez problema je možete kombinirati s npr. cvjetnim kimonom, tenisicama, udobnim birkenstockicama, sandalama na visoku petu...

Dostupna je i u bijeloj, pink, plavoj i kaki boji pa je možete prilagoditi svojem raspoloženju - tako se u plavoj uputite u ured, u bijeloj u šetnju, a u ružičastoj u večernji izlazak.