blagdansko veselje

Saša Šekoranja uredio ADVENT+ zonu u Arena Centru

16.12.2022 u 15:57

Bionic
Reading

Sve do kraja prosinca ADVENT+ u Arena Centru i Arena Parku donosi bogatu nagradnu igru i darivanje

Saša Šekoranja, poznati hrvatski akademski slikar, dizajner interijera i florist, uredio je ADVENT+ promo zonu u prizemlju zagrebačkog Arena Centra. Zlatni detalji adventskih vijenaca i aranžmana, prostoru su dali svečanu notu, a u to su se okruženje odlično uklopile i Sašine dekorativne zlatne ribice. Instalaciju možete vidjeti sve do kraja prosinca, a u tom istom periodu kupnjom u Arena Centru i Arena Parku možete sudjelovati u ADVENT+ nagradnoj igri i darivanju.

Puno razloga za blagdansko veselje

Sve do kraja prosinca, u Arena Centru i Arena Parku čak deset sretnih dobitnika osvojit će po 5000 kuna na Mastercard kartici za shopping u Arena Centru . Sačuvajte račune plaćene Mastercardom u Arena Centru i Arena Parku od 10. do 31. prosinca, jer za ukupnu vrijednost od najmanje 100 kuna možete sudjelovati u ADVENT+ nagradnoj igri.

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na internet stranici Arena Centra ili slanjem SMS-a sadržaja: ARENA, broj računa, ime i prezime sudionika, na broj 60777 (cijena svake pojedine SMS poruke iznosi 2,40 kn / 0,32 €)

Za potrošenih najmanje 500 kuna dobivate i poseban dar. U ADVENT+ promo zoni vas očekuje poklon iznenađenja koji potpisuje umjetnik Saša Šekoranja. Požurite jer količina poklona je ograničena.