modna ikona

Sarah Jessica Parker svoju sijedu kosu uopće ne skriva

14.05.2024 u 14:03

  • +5

Sarah Jessica Parker

Izvor: Profimedia / Autor: Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Raspoložena Sarah Jessica Parker (59) vratila se na posao, odnosno na set serije 'I tek tako...' u New Yorku

Glumica koja u nastavku 'Seksa i grada' ponovno glumi omiljenu Carrie Bradshaw, lik zbog kojeg je i sama stekla status modne ikone, izgledala je fantastično u još jednom besprijekornom modnom izdanju, i to u pastelnim tonovima na snimanju treće sezone koju fanovi SATC-a nestrpljivo iščekuju.

Svijetlozelenu lepršavu košulju u neodoljivoj mint nijansi (Saint Laurent) spojila je sa slatkom ružičastom suknjom Ralpha Laurena, a posebnost ovom looku udahnuli su dakako pomno odabrani detalji poput Guccijeve torbe Jackie, ukrašene raznobojnim kristalima i izrađene po narudžbi, te salonke s potpisom brenda Aquazzura, čije profinjene komade obožava i Meghan Markle.

  • +12
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: DIMITRIOS KAMBOURIS / GETTY IMAGES / Angela WEISS / AFP / MARLEEN MOISE / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Ako vas je ta šarmantna suknja podsjetila na nešto, znajte da su kostimografi serije Molly Rogers i Danny Santiago poželjeli rekreirati legendarni Carrienin look iz 1998. i to s dobro poznate uvodne špice serije.

Riječ je o legendarnoj baletnoj suknjici koju je Patricia Field kupila za samo osam dolara na vintage štandu, a kasnije je prodana na aukciji za rekordnu svotu od 52.000 dolara, upisavši se tako u modnu povijest.

No ono što nikome nije promaknulo bile su vidljive sijede vlasi koje Sarah Jessica nije ni pokušala 'kamuflirati', baš poput kraljice Letizije, Andie MacDowell, Jane Fonde i Helen Mirren.

Svoju je dugu kosu, prošaranu nekoliko nijansi svjetlijim pramenovima, ali i uočljivim 'srebrom', podignula u praktični polurep koji ih je istaknuo.

Ali SJP to nije nimalo brinulo niti se oko toga uzrujavala - ona se sjajno zabavljala na snimanju serije, a u jednom se trenutku ogrnula i toplom puffer jaknom zbog nepredvidljivih vremenskih prilika.