NAJZABAVNIJI TREND

Sandale kojima nećete moći odoljeti ovoga ljeta

01.04.2016 u 09:37

  • +11

Neodoljive pom-pom cipele

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Za toplijih danima intenzivno počinjemo razmišljati o novoj obući u kojoj ćemo spremno dočekati visoke temperature. U svijetu sandala za nadolazeću sezonu jedan stil posebno se ističe

Riječ je o sandalama sa šarenim pom-ponima koje nikako ne možete ne primijetiti. Uz resice i vezice, ovaj najzabavniji trend djeluje otkačeno.

Trend obuće ukrašene pom-ponima već nas je zahvatio prošle sezone, a zahvaljujući neodoljivom boho izgledu zbog kojih je osvojio srca brojnih ljubiteljica mode, gledamo ga i ove.

Zbog raskošnosti, ovakav stil cipela idealno će se uklopiti u jednostavne kombinacije koje će dodatno naglasiti proljetne kombinacije.

Kao najpoželjnije pom-pom cipele pokazale su se one brenda Aquazzura koje su proteklih sezona dominirale. Glavni je krivac za te cipele kolumbijski dizajner i utemljitelj brenda Aquazzura – Edgardo Osorio. Popularnost ove cipele duguju vrhunskoj estetici i kvaliteti, ali i svjetskim trendsetericama koje su ih proteklih sezona ponosno nosile i promovirale na društvenim mrežama.

Ako posjedujete jednostavne sandale s remenčićima, možete sami kreirati pom-pom cipele. Male i šarene pom-pone možete nabaviti po cijeni od 15 do 20 kuna, ovisno o trgovini, u paketu u kojem vas uglavnom očekuje do 50 komada pom-pona. Ovakve male pom-pone lako ćete aplicirati na sandale stvarajući trendovski i zanimljiv model u kojem ćete zablistati u ljetnoj sezoni.

Ljubiteljice ručnog rada kulture 'uradi sam' mogu same napraviti pom-pone od obične vilice, škarica i klupka vune.