'RUŽNA' OBUĆA

Sandale koje preziremo iz dna duše: Jeste li spremni za ovaj novi modni trend?

21.01.2019 u 15:12

Bionic
Reading

Nakon ružnih tenisica, tzv. grandaddy tenisica koje su već neko vrijeme hit među fashionisticama, modni znalci predviđaju novi trend koji će vladati ovoga ljeta

Aktualne kolekcije za proljeće/ljeto predstavljene prošlog rujna pokazale su najnoviji trend što će zasigurno oduševiti modne ovisnice koje vole biti u korak s modnim strujanjima.

  • +10
Ružne sandale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o omiljenoj obući mnogih turista iz kojih se ljeti ne skidaju, specifičnim sportskim sandalama gumenih potplata te s remenčićima od meke tkanine koji čuvaju nogu. Brend koji ih je među prvima osmislio je Teva, čije su turističke sandale sinonim za ovu obuću.

Ljubitelji ovakvih tzv. turističkih sandala ovoga ljeta doći će na svoje jer su ovakvi modeli viđeni i na modnim revijama te su ih najpoznatije modne kuće poput Guccija, Prade ili Chanela uvrstile u svoje aktualne kolekcije.

Modni znalci se slažu kako će ovaj trend podijeliti modni svijet te će ga neki oduševljeni prigrliti, dok će ga drugi izbjegavati u širokom luku.

Ipak, da se ovaj trend ružne obuće neće moći zaobići ovoga ljeta, dokazuju modne blogerice i influencerice koje su se već pohvalile svojim primjercima neuglednih sandala.

Hoće li ovakvi modeli preplaviti gradske ulice ovoga ljeta, teško je predvidjeti, premda se ljubitelji 'turističkih' sandala kunu kako nema ničeg udobnijeg od njih.