LIJEPA U BIJELOM

Samo dva mjeseca nakon poroda, slavna glumica pokazala zavidnu liniju u seksi stajlingu

06.08.2018 u 12:11

Bionic
Reading

Glumica i producentica Eva Longoria koja se proslavila ulogom u TV seriji 'Kućanice' kao Gabrielle, prije nešto više od dva mjeseca je u 43-oj postala mama malenog dječačića

Santiago Enrique je na svijet stigao 19. lipnja, a ponosni roditelji ne kriju koliko su sretni zbog prinove.

Zgodna Eva Longoria prvi puta se nakon poroda pojavila u javnosti na premijeri svog novog filma 'Dog Days' u kojem osim nje glumi nekoliko poznatih showbizz imena: Vanessa Hudgens, Nina Dobrev i Thomas Patrick Lennon.

  • +8
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tamnokosa glumica meksičkih korijena za ovu se prigodu pomno dotjerala ostavivši sve bez daha svojim zavodljivim izdanjem u bijelom.

  • +10
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna ljepotica prošetala se u smjeloj haljini-sakou naglasivši njezine atribute vitke noge i dekolte, a odvažan stajling začinila je bež sandalama te jednostavnim, ljetnim make upom i frizurom.

Senzacionalan stajling djelo je njezine stilistice Charlene E. Roxborough Konsker, a svi se slažu kako Eva nikad nije izgledala bolje.

Malenog Enriquea glumica je dobila u braku s Joseom Pepeom Bastónom, koji već ima troje djece iz prijašnjih veza, dok je Evi Longoriji ovo prvo dijete. 

U nedavnom je intervjuu glumica egzotične ljepote otkrila kako uživa u svakoj sekundi majčinstva premda priznaje kako je to težak posao. 

'Dojim ga svaka tri sata. Iako sam umorna, želim svaki trenutak provesti sa Santiagom. Nedostaje mi i kad spava', rekla je Eva.