MODNA KATASTROFA

Samo da je tijesno i kratko: Lidija Bačić izgleda kao da je odjeću posudila od nećakinje

06.08.2018 u 10:35

Bionic
Reading

Povodom 23. obljetnice VRO Oluja u Kninu publiku su zabavljali Miroslav Škoro i Lidija Bačić. Splitska pjevačica izazvala je popriličnu pažnju svojim modnim odabirima, koji su nažalost bili potpuni promašaj. Umjesto odmjerenog trendi stajlinga, pjevačica je i ovog puta odabrala kratku haljinicu koja je jedva prikrila sve što je trebalo

Da voli ultrakratko Lidija Bačić je dokazala već nebrojeno puta, a njezin nedavni stajling koji nije imao baš nikakvog smisla potpuno nas je ostavio zatečenima. Na koncertu u Kninu, gdje je nastupila povodom proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, pjevačica se na pozornici pojavila ipak u nešto umjerenijem stajlingu od onog posljednjeg, no ultrakratke haljine pjevačica se nije odrekla.

Svoje prepoznatljivee stihove pjevačica je otpjevala u dva stajlinga, no i jedan i drugi daleko su od elegantnog, a kamo li da možemo uopće govoriti o stilu. U dva broja manjoj majici na kratke rukave s vojničkim uzorkom, pripijenim maslinastim trapericama s poderotinama i gležnjačama na petu Splićanka je skakutala na kninskoj pozornici trudeći se održati odličnu atmosferu. Osim što stajling izgleda kao da se poslužila odjećom svoje nećakinje i potom ju doradila škarama, nije nam jasno zašto je Lidija mislila da je ovaj outfit odličan izbor za bilo što, a kamo li za nastup pred toliko ljudi.

  • +20
Lidija Bačić i Miroslav Škoro održali koncert povodom 23. obljetnice VRO Oluja Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic

Ni drugi Lidijin stajling nije bio ništa bolji - ultrakratka plava haljinica sa sitnim zakovicama jedva je prikrila strateške dijelove tijela, no to dugonogu pjevačicu nimalo nije smetalo. Uz pripijenu haljinu dugih rukava Lile je uskladila srebrne sandale, koje nisu nešto što bi preporučili modni stilisti, ali su zato jedina svijetla točka Lidijinih sinoćnjih stajlinga.

Pjevačica je na svom Instagramu podijelila i djelić atmosfere iz Knina uz svoj već uobičajeni hešteg #istasiglas, no unatoč činjenicama koje potkrjepljuju Lidijine komplimente samoj sebi, pjevačica bi ipak mogla poraditi na svom stilu ili barem angažirati stilista koji zna što radi.