NEMA JOJ RAVNE

Salma Hayek u bikiniju čista je senzacija

01.09.2016 u 14:08

Bionic
Reading

Salma Hayek 2. rujna slavi okrugli pedeseti rođendan, a do tada uživa u čarima ljeta uživajući u sunčanju i kupanju. Slavna latina pritom izaziva zavist zanosnom linijom u ružičastom bikiniju

Holivudska zvijezda Salma Hayek na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj uživa ležeći u bazenu na ogromnom labudu na napuhavanje u ružičastom bikiniju. Njezinim raskošnim oblinama i vitkoj liniji podjednako se dive oba spola, još otkako je prije više od 20 godina svojom pojavom u filmu 'Desperado' opčinila Antonija Banderasa, ali i muški rod diljem svijeta.

Salma Hayek holivudska je zvijezda osvježavajuće zdrava stava prema izgledu i ljepoti. Nedavno je u intervjuu za britanski Mirror priznala da se i sama u mladosti užasavala dana kad će napuniti 50 godina, no s vremenom je promijenila mišljenje i ne krije koliko se raduje novom desetljeću.

'U prošlosti, kad sam se pokušavala zamisliti kako ću izgledati i kakav će moj život biti u ovoj dobi, bila sam prestrašena. Zamišljala sam se starom, no danas mislim da izgledam sasvim OK i zadovoljna sam svojim izgledom. Godinama su žene slušale groznu laž da je pedeseta godina kao pad s ruba stijene. Toliko dugo smo slušale i vjerovale da smo gotove u toj dobi i predale smo se tom mitu. Pedesete su super godine, vrijeme u kojem možemo biti produktivne i sretne i ne osjećati se ograničeno. Shvatila sam da još uvijek mogu biti lijepa i atraktivna i s 50. Zadovoljna sam svojim životom', rekla je glumica ne krijući koliko je zadovoljna privatnim i poslovnim životom.

Od 2009. u braku je s francuskim milijarderom i nasljednikom modnog carstva Francois-Henrijem Pinaultom, glavnim direktorom Keringa, tvrtke u čijem se vlasništvu nalaze najpoznatiji modni brendovi Alexander McQueen, Gucci, Saint Laurent i Stella McCartney, s kojim ima kćer Valentinu.

There is a merman under my swan #swan #summer. Hay un sireno debajo de mi cisne ????

A photo posted by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on


Iako je znala isticati da je moda nikad nije previše zanimala, u posljednje vrijeme najčešće je se može vidjeti u kreacijama s Guccijevim potpisom. Isto tako ne krije da uživa u hrani te da ponekad zna i pretjerati.

'Nikad nisam bila tip mršave cure. Ponekad sam, priznajem, bila na granici da postanem debeljuškasta, ali sam zato uvijek sretna. Svatko ima neku slabost, a moja je hrana. Ako voliš hranu i crno vino i onda još k tome preseliš se u Francusku, znači da ti je u isto vrijeme jako dobro, ali i loše', otkrila je glumica koja očito ipak uspijeva kontrolirati svoje hedonističke porive te i dalje ima putenu liniju na kojoj joj zavide i 20-godišnjakinje.

#gucci #fashion

A photo posted by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on


Tjelovježbom se počela baviti tek prije nekoliko godina kako sve to uživanje u finoj hrani ne bi ostavilo traga pa danas redovito prakticira jogu. No tajna je njezine ženstvene linije prije svega – ljubav.

'Da nisam zaljubljena, sigurno bih se puno brže opustila. Ljubav mi daje taštinu potrebnu da se ne predam tako lako. Nisam nužno tašta, ali kad sam dobila preko dvadesetak kilograma u trudnoći, to me pogodilo. Otad se barem trudim oko svoje linije', priznala je nominirana za Oscar 'Frida' Salma.