INSPIRACIJA FETIŠI

Sado-mazo Kate Moss zapalila na reviji

09.03.2011 u 15:42

Bionic
Reading

Manekenki Kate Moss zabrane malo znače, pa tako i ona o zabrani pušenja. Naime, dok se šetala pistom na reviji Louisa Vittona u vrućim crnim hlačicama i ekstravagantnoj bundi, Kate je zapalila cigaretu

No zločesta djevojka ovaj put nije namjerno prekršila pravila, već je bila dio scenskog nastupa i odličnog izbora dizajnera da zatvori kolekciju inspiriranu fetišima. Dok je hodala pistom i otpuhivala dim cigarete, publika ju je glasno bodrila.

Marc Jacobs, kreativni direktor Louis Vittona, nije mario za troškove, tako da su pistom prošetale poznate manekenke poput Naomi Campbell, Amber Valette i Carolyn Murphy.

Inspirirani fetišima, hotelima, sobaricama i svime 'nemoralnim' što se događa iza hotelskih vrata, Jacobs je napravio smjele, seksi modele u zanimljivim visokim sado-mazo čizmama, s vrtoglavim potpeticama od 13 centimetara. Kad se tomu pridodaju stilizirani steznici, sakoi od tvida koje je spario samo s visokim dokoljenkama i ekstra vrućim hlačicama, Kate Moss s cigaretom u ruci odličan je kraj koji je s pravom dobio ovacije publike.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji.