BUDUĆA VOJVOTKINJA

Sad znamo zašto Meghan Markle ne izlazi iz omiljene boje

27.04.2018 u 13:59

Bionic
Reading

Meghan Markle, zaručnica princa Harryja koju mnogi s pravom smatraju novom modnom ikonom, poznata je po svojem profinjenom modnom stilu, a sve što odjene vrlo brzo postane novi trend

Premda se najbolje osjeća u neutralnim bojama poput bež, crne, bijele ili tamnoplave, Meghan je u nekoliko navrata napravila stilski odmak odjenuvši kreacije u zelenoj koja komplimentira njezinom tenu i boji kosi.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna 36-godišnja Amerikanka koju su ljubitelji serije 'Suits' zavoljeli u ulozi uvijek dotjerane Rachel, odličnim je modnim stilom osvojila simpatije Britanaca, ali i šire.

Meghan je u nekoliko prigoda odabrala zelenu boju pa je tako prilikom posjeta Belfastu iskombinirala zelenu suknju kanadske dizajnerice Grete Constantine s bijelom vestom koju potpisuje Victoria Beckham, a prilikom posjete Škotskoj nosila je kockasti kaput s prekrasnom zelenom torbicom brenda Strathberry.

  • +45
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna brineta zadivila je nedavno prilikom predstavljanja Invictus Games još jednoj kreaciji u zelenoj, cvjetnu haljinu s potpisom Self Portraita, s laganim V izrezom, a čiji je donji dio plisiran te se spušta do ispod koljena. Uz to je odjenula je crne salonke i sako s potpisom Alexandera McQueena, čija je cijena oko 12 tisuća kuna.

Mnogi se sjećaju i prekrasne zelene torbice DeMellier Mini Venice koju je lijepa Amerikanka nosila u Cardiffu u siječnju.

  • +15
Meghan Markle i princ Harry u posjetu Škotskoj Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Stručnjaci smatraju kako odabir zelenih tonova nije slučajan jer ta boja ulijeva osjećaj sigurnosti i samopouzdanja.

Karen Haller, stručnjakinja za boje smatra kako Meghan preferira zelenu boju u situacijama kad se osjeća da je pod stresom.

'Zelena joj boja pomaže da se opusti i da joj pruži osjećaj sigurnosti budući da je čeka ulazak u kraljevsku obitelj. Ova umirujuća nijansa utječe na mir i ravnotežu', rekla je Karen.

Kako je ranije najavljeno, Meghan Markle (36) i princ Harry vjenčat će se 19. svibnja u dvorskoj kapelici u Windsoru, a prema nekim procjenama u Windsoru, zapadno od Londona, očekuje se više od 100.000 posjetitelja.