PRIYANKA CHOPRA

Najbolja prijateljica Meghan Markle prošetala tri fantastična stajlinga u istom danu

27.04.2018 u 11:18

Bionic
Reading

Priyanka Chopra, lijepa Indijka koja se polako probija i u Hollywoodu, izgradila je zanimljiv modni stil u kojem prevladavaju mladenačke kombinacije koje laskaju njezinoj ženstvenoj figuri

Priyanka voli odjeću koja laska njezinoj figuri, a ne boji se ni eksperimeniranja s uzorcima, bojama, krojevima...

  • +13
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tamnokosa ljepotica koju smo upoznali i u seriji 'Quantico' privlači pozornost gdje god da se pojavi, pa je tako u istom danu isfurala tri odlična stajlinga.

  • +13
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Indijka koja je vrlo bliska s budućom suprugom princa Harryja, glumicom Meghan Markle, briljirala je u vedroj haljini razigranog uzorka asimetričnog kroja koju je uparila sa salonkama od brušene kože u neutralnoj sivoj boji.

Ništa manje atraktivna nije bila ni kombinacija trendi safari suknje s topom bez rukava koji je iskombinirala s popularnim mule natikačama.

Priyanka je u istom danu prilikom predstavljanja treće sezone serije Quantico u emisiji 'Good Morning America' oduševila u kreacij koju potpisuje Prabal Gurung. Odvažna kombinacija boja u kojoj prevladavaju tonovi limun žute, fukscije i plave komplimentirala je osunčanom tenu lijepe Indijke, a Priyanka je elegantni outfit upotpunila stiletticama Gianvita Rossija i mini torbicom (Stalvey).

  • +8
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, u nedavnom je intervjuu Priyanka koja je jedna od rijetkih njezinih prijateljica s pozivnicom za vjenčanje Meghan Markle, otkrila kako je u velikim problemima oko odabira poklona za prijateljicu.

'Da, u problemima sam oko toga. Što možete pokloniti jednoj princezi? To mi se pitanje stalno mota po glavi', rekla je Priyanka koja je nahvalila prijateljicu koja se našla i na top ljestvici 100 najutjecajnijih osoba magazina Time.

'S njom je ono što vidite stvarno, a ono što dobijate mlada je žena na koju se uvijek možete osloniti, sa srcem i umom na pravom mjestu. Njezino suosjećanje je očito u onome što podupire, a njezin pokušaj razbijanja stereotipa, povezat će je s generacijom, kojoj je uvelike potrebno malo više ljubaznosti', smatra Priyanka Chopra.