VJERNA SVOM STILU

Sa skupocjenom torbicom i efektnim sakoom: Brigitte Macron zna kako obično izdanje učiniti zanimljivim

07.10.2020 u 10:27

Bionic
Reading

Nakon što je odala počast velikoj dami francuske šansone, pjevačici Juliette Greco, koja je svijet napustila u 93. godini života, prva dama Brigitte Macron sa suprugom Emmanuelom posjetila je pariški centar za osobe s invaliditetom

Poznata po velikoj ljubavi prema modnim komadima s potpisom luksuzne kuće Louis Vuitton, 67-godišnja Brigitte Macron ovoga puta odlučila je napraviti odmak u prilog nošenju komada s potpisom svog drugog omiljenog dizajnerskog brenda – francuske kuće Balmain na čelu s dizajnerom Olivierom Rousteingom, koji funkciju kreativnog direktora brenda obnaša od 2011. godine.

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Jacques Witt / Sipa Press / Profimedia

Svoje formalno izdanje za posjet pariškom centru za osobe s invaliditetom ova bivša učiteljica kreirala je bezvremenskim komadima poput bijele majice, crnih traperica skinny kroja i gležnjača na petu od brušene kože, a naizgled obično izdanje učinila je zanimljivim uz pomoć skupocjenih komada s potpisom Balmaina.

Uz impresivnu kolekciju kaputa s dizajnerskim potpisom, Macron se isto tako može pohvaliti velikom kolekcijom sakoa strogog kroja na dvoredno kopčanje, koje su postale zaštitni znak modne kuće Balmain, a njezin odabir ovoga je puta pao na sivu inačicu prugastog uzorka s detaljem naglašenih ramena i zlatnih gumba.

Uz spomenuti sako dužeg kroja, Brigitte je cjelokupno izdanje stilizirala torbicom na rame koja nosi naziv B-Bag 21 i po cijeni od gotovo 12 tisuća kuna rasprodana je na stranicama modnih trgovina.

Navedeni model torbe uz detalj zlatnoga lanca u službi ručke ističe se proštepanim dizajnom kože i istaknutim logotipom brenda Balmain.