NA SPROVODU

Brigitte Macron elegantna u crnini: Počast ikoni francuske šansone iskazala u jednom od kaputa iz svoje bogate kolekcije

05.10.2020 u 22:36

Bionic
Reading

U Parizu je održani javni sprovod pjevačici Juliette Greco, koja je preminula u 93. godini života, a među odabranim uzvanicima našla se i francuska prva dama Brigitte Macron, koja je stigla ovoga puta bez supruga, odjevena u crnu kombinaciju, koju je malo osvježila predimenzioniranim šalom i torbicom u boji burgundca

Da itekako pazi na svoja pojavljivanja u javnosti, kao i prigode na koje stiže, francuska prva dama dokazala je još jednom, stigavši na sprovod ikone francuske šansone Juliette Greco. 67-godišnja supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, Brigitte Macron, stigla je unatoč kiši odati počast jednoj od najomiljenijih francuskih pjevačica.

Zbog predsjedničkih obveza i službenog posjeta Litvi, Macron nije stigao na sprovod, no zato se pojavio bivši predsjednik Francois Hollande sa svojom partnericom Julie Gayet.

Prva dama odabrala je za sprovod crne hlače cigareta kroja i crne kožne gležnjače na petu, ukrašene zakovicama, a preko svega je odjenula crni kaput i na ruke stavila crne kožne rukavice. Kako bi 'razbila crnilo', odlučila se za predimenzionirani šal i torbicu u boji burgundca, dok je preko lica imala crnu zaštitnu masku, kako bi poštivala epidemiološke mjere.

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Inače, Brigitte Macron poznata je po ljubavi prema komadima s potpisom luksuznog brenda Louis Vuitton, kao i impresivnoj kolekciji kaputa u ormaru, stoga je ovo vrijeme idealno kako bi napokon mogla uživati u istima, ali i pokazivati ih na raznim događanjima.

Da ormar prve dame Francuske obiluje zanimljivim modelima jakni i kaputa, Brigitte Macron dokazala je u nebrojeno prilika, a njezin najčešći odabir čine modeli strukiranog kroja inspirirani muškim stilom odijevanja.