RIHANNA

S pravom nosi titulu ikone stila: Samo ona može nositi ovako otkačenu kombinaciju

30.03.2021 u 11:09

Bionic
Reading

Titulu modne ikone 33-godišnja ljepotica s Barbadosa potvrđuje svakim pojavljivanjem u javnosti. Dežurne paparazze ovoga puta počastila je još jednim efektnim izdanjem u nizu kojim je dominirao izazovan model minice

Tijekom vikenda Rihanna je primijećena u odlasku iz poznatog talijanskog restorana Giorgio Baldi u Santa Monici, a svojom odjevnom kombinacijom tradicionalno je privukla pozornost.

Svojim vještim eksperimentiranjem modom 33-godišnja pjevačica i poduzetnica zaradila je titulu jedne od najvećih ikona stila današnjice, a usprkos globalnoj pandemiji, ne odustaje od svojih upečatljivih izdanja.

  • +3
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njezinim novim stajlingom dominirala je crna boja. Nju je vješto istaknula komadima poput netipičnog modela majice hoodie s dugim plaštem i minice s riskantno visokim prorezima.

Lakirane salonke s vezicama, uz dodatke poput torbice s efektom krokodilske kože, predstavljale su pečat na njezinom novom izdanju, a u njemu se pojavila nekoliko dana nakon što je proslavila petu godišnjicu izlaska svog zadnjeg albuma 'Anti'.