ONA TO RADI NAJBOLJE

S ovom kombinacijom baš nikad nećete pogriješiti

30.06.2014 u 14:10

  • +6

Eva Longoria

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Bionic
Reading

Na crvenom tepihu i svečanoj premijeri glumica Eva Longoria zablistat će u kakvoj glamuroznoj toaleti ili pak uskoj i seksi haljini, no u slobodno vrijeme Eva je prava kraljica uličnog stila, a njene modne kombinacije oduševljavaju brojne zaljubljenice u modu

Kada se Eva prošeta sunčanim ulicama Los Angelesa, teško je ne zastati i zadržati pogled na njoj. Slavna glumica besprijekornog tijela izaziva poglede divljenja gdje god se pojavila, a premda na svečanim prigodama zablista u glamuroznoj kombinaciji, Eva je u slobodno vrijeme prava kraljica ležernog uličnog stila, s pravom dozom seksipila i ženstvenosti.

Njezine dnevne kombinacije uvijek su besprijekorne, a Eva se drži onog vječnog pravila 'manje je više'. Tako njezinu garderobu krasi niz sjajnih traperica – neizostavni komad svakog ženskog ormara. Kako bi joj modne kombinacije uvijek bile svježe, Eva ima cijelu paletu traperica u boji, od klasično plavnih, seksi bijelih pa do razigrano ružičastih, koje sjajno kombinira s jednostavnim košuljicama i vesticama, a krajnji rezultat je kratko rečeno – sjajan.

Eva uske traperice koje naglašavaju njezinu vitku figuru najčešće nosi s uvijek trendi bijelim duljim košuljicama, koje su dobrodošle u raznim prilikama. Uz trapke se, naravno, nosi veća torba te ravne sandalice koje su neizostavne ljeti, ili pak za nešto opakiji izgled, sandale na vrtoglavo visoku petu. U posljednje vrijeme Eva se ne odvaja od Casadei zlatnih sandalica ukrašenih lančićem ili pak od sjajnih prljavoružičastih Chloe balerinki.

Evine ležerne modne kombinacije su nepogrešive, stoga ako vam nedostaje inspiracije i pitate se što odjenuti tijekom prevrtljivog početka ljeta, slobodno je kopirajte, jer sudeći prema svemu, ona je prava kraljica uličnog stila koja uvijek točno pogodi onu magičnu dozu seksipila.