SNIŽENJE U ZAKSU

S ovim nakitom po ludo dobrim cijenama ovoga ljeta nećete proći nezapaženo

Ženski sat Furla, red.cijena 1720kn, s popustom 1204kn, srebrna narukvica red.cijena 620kn, s popustom 310kn, Zaks

Ženski sat Furla, red.cijena 1720kn, s popustom 1204kn, srebrna narukvica red.cijena 620kn, s popustom 310kn, Zaks

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zaljubljenice u modu itekako su svjesne moći nakita koji može podignuti svaku, pa i najdosadniju, kombinaciju, a ovi modni dodaci ključni su dodatak svakom stajlingu. U tijeku su sezonska sniženja, a u Zaksu smo pronašli najzanimljivije komade nakita snižene i do 50 posto

Ljetni stajlinzi nezamislivi su bez efektnih komada nakita koji daju onu završnu notu svakom outfitu.

Ponekad je dovoljan samo neobičan prsten ili efektna narukvica kako bismo začinili odjevnu kombinaciju i učinili je posebnijom, a ima li što moćnije od hladnog sjaja srebra?

Ljetni outfiti dopuštaju gotovo sve pa se prilikom osmišljavanja lepršavih stajlinga ne trebamo strogo pridržavati modnih pravila.

  • +23
  • +20

Nakit, Zaks

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Toplije vrijeme zahtijeva laganiju odjeću i opuštenije modne kombinacije, a sljubljuje li se što bolje s golom kožom od nekoliko trendi srebrnih narukvica koje će u trenu osvježiti svaki staljling.

Nakit od ovog plemenitog metala ima bezvremensku vrijednost u modnom smislu, a sa zanimljivim komadima sigurno nećete pogriješiti ma kakvu odjevnu kombinaciju odabrali.

Uobičajeno pravilo 'manje je više' u ovim ljetnim danima više ne vrijedi pa hrabro posegnite za nakitom.

Preplanula koža najbolje se slaže s vječitim srebrom pa se odvažite i dajte si oduška s nekim efektnim komadom ili, zašto da ne, nekoliko njih jer ljetne su večeri idealne i za nešto više nakita nego inače.

Titulu za najupečatljiviji detalj iz aktualne Zaksove ljetne kolekcije zasigurno odnose raznoliki vezovi i pleteri na narukvicama koji se međusobno isprepliću u romantičnu morsku priču. A uz Furline satove kao čuvare vremena, ali i simbole besprijekorne moderne elegancije, dobit ćete recept za svestrane, zavodljive i chic dnevne kombinacije.

Zaks - ljetna laguna elegancije

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Prepustite se neodoljivim avanturama, jednostavnom nakitu i spontanosti ljetnih trenutaka koji će Vas odvesti tragovima opuštene ljepote prema najljepšim uspomenama.

Iskoristite veliko sezonsko sniženje do -50% i poklonite sebi i bližnjima nezamjenjive ljetne radosti koje se skrivaju u Zaks zlatarnicama.

Sav dostupan Zaks nakit pronađite ovdje