PRONICLJIVE SVEZNALICE

S ovim horoskopskim znakom dobra zabava je zajamčena, a k tome su i brižni prijatelji

10.06.2023 u 09:07

Bionic
Reading

Komunikativni, duhoviti i druželjubivi, Blizanci lako sklapaju nova poznanstva, a krug njihovih prijatelja vrlo je širok i raznolik

Dobra vam je zabava s njima zajamčena jer su uvijek puni sjajnih ideja za izlaske. Iako će vas ponekad izluđivati jer će jedan tren misliti i htjeti jedno, a drugi tren drugo, vide li da ste u nevolji, spremno će vam priskočiti u pomoć.

Vrlo su brižni prijatelji koji će učiniti sve da vam vrate osmijeh na lice. Rado će s vama razgovarati o vašim problemima i nedoumicama, a premda će vam često upadati u riječ, ozbiljno će shvatiti ono što im govorite i dati vam dobar savjet. Pronicljivi su, no problem je to što ponekad misle da znaju sve i da su pametniji od drugih. Upustite li se u razgovor o nekoj temi o kojoj ste bolje informirani, nemojte se čuditi ako unatoč činjenicama koje im iznesete ostanu pri svom.

  • +3
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

S druge strane, vi im možete pomoći kad ne znaju kakvu bi odluku donijeli, jer znate da u njima čuče dvije osobe koje su često u sukobu. Zabrljaju li nešto i uzrokuju svađu, teško da će na sebe preuzeti punu odgovornost, makar oni bili ti koji su sve zakuhali. Popustite im i recite da i na vama leži dio krivice, tako ćete lakše izgladiti stvari.

Neće vam biti žao jer će vas nakon pomirenja uveseliti svojim djetinjim šarmom i iskazima naklonosti. Na njih se jednostavno ne možete dugo ljutiti jer su, unatoč povremenim nesuglasicama, odani i neće vas dugo ostaviti na cjedilu.

  • +3
Heidi Klum je Blizanac, rođena je 1. lipnja 1973. Izvor: Profimedia / Autor: Simone Comi / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Spremate li se za spoj ili izlazak, pozovite ih da vam odaberu ono što ćete odjenuti. Imaju dobar ukus i jedinstven stil. Nemojte ih kopirati, ali poslušajte njihove modne sugestije. Na radnom su mjestu oni ti koje trebate zadužiti za komunikaciju s klijentima. Ujedno će vam prenijeti sve što se događa unutar tvrtke u kojoj radite. Osim korisnih informacija, puni su dobrih zamisli pa naćulite uši kad vam ih iznose.