VODITELJI RTL KOCKICE:

S našim gledateljima nema šale

01.03.2014 u 14:26

Bionic
Reading

U povodu 50 prvih dana RTL Kockice, novog TV programa namijenjenog najmlađima, popričali smo s mladim TV voditeljima Anjom Đurinović, Davorom Balažinom i Ivanom Kraljem. Evo što su nam otkrili!

Predstavite nam se u kratkim crtama:
AĐ: Zovem se Anja Đurinović, imam 23 godine i studentica sam pete godine glume na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Na RTL Kockici vodim emisiju 'Mali znanstvenici' zajedno s Davorom.
DB: Zovem se Davor Balažin, imam 23 godine, a u Zagreb sam došao prije šest godina na studij. Prije negoli sam postao voditelj emisija 'Vremeplov' i 'Mali znanstvenici', snimao sam reklame i radio iza kamera u jednoj produkcijskoj kući. U slobodno vrijeme učim svirati gitaru, pohađam dramsku grupu te letim motornim zmajem.
IK: Zovem se Ivan Kralj, imam 34 godine i voditelj sam emisije 'Idemo u ZOO' i novog formata 'Mali svijet' koji uskoro kreće s emitiranjem na RTL Kockici. Već 10 godina radim na RTL-u, tako da je ta televizija postala moj drugi dom.

Kakvi su dojmovi nakon prvih 50 dana RTL Kockice?
IK: Već je prošlo 50 dana? Cijela ekipa koja radi na Kockici je super i svaki dan je pravi užitak doći na posao.
DB: I ja sam se iznenadio da je već prošlo 50 dana! Ekipa je super, dobro smo se uklopili, a atmosfera u uredu nam je uvijek zabavna.
AĐ: Jako mi je drago što je program RTL Kockice jako dobro prihvaćen i praćen, a to nam je i najvažnije. To je najljepša informacija za cijelu ekipu koja radi na kanalu za djecu i mlade.

Je li bilo stresnih situacija i koje su?
DB: Moram priznati da je jedino kod početka emitiranja kanala bilo malo stresa. S obzirom na to da nikad nisam radio ništa slično tome, bilo je i malo treme, ali opet ništa strašno. S vremenom se to izgubi i onda počinje uživanje u poslu.
IK: Nekad malo više, nekad malo manje… Ipak ću zauvijek pamtiti svoje prvo snimanje, koje sam odradio na antibioticima i pod temperaturom. To je bilo napeto!
AĐ: Kod mene nije bilo stresa i panike jer je ekipa s kojom radim divna, a sva snimanja protječu u odličnoj atmosferi i bez pritiska.

Jeste zadovoljni reakcijama gledatelja?
AĐ: Da, naravno.
IK: S našim gledateljima nema šale! Klinci su iskreni, otvoreni i vrlo direktni, pa kad čuješ pozitivne komentare i dobre reakcije, moraš biti jako, jako zadovoljan. Čini se da je RTL Kockica popunila prazninu gdje su se naši najmlađi gledatelji odlično snašli, ali i nešto stariji koji nisu zaboravili dijete u sebi.
DB: Reakcije su odlične! Djeca su jako vesela jer imaju kanal prilagođen sebi. A i roditeljima odgovara jer ne moraju previše brinuti što će im mališani gledati ako ih puste pred televizor.

318697,318629,318577,318443Koje su bile vaše omiljene serije ili filmovi kad ste bili tinejdžeri?
AĐ: Hm... znam da sam pratila 'Dawson's Creek', 'Prijatelje'… Dok je kod filmova bila još šarolikija ponuda.
DB: Obožavam gledati serije o nadnaravnom, među kojima mi je najdraža 'Lovci na natprirodno'. U filmovima sam najviše volio akciju i ljude sa supermoćima, poput onih u 'Fantastičnim četvorkama'. Jedan od najboljih filmova mi je 'Constantine' s Keanuom Reevesom.
IK: 'Simpsoni', 'Prijatelji', 'Pakleni šund', 'Matrix', 'Sedam', 'Terminator'… Sad sam se sjetio da trebam neke ponovno pogledati…

Što ste tada slušali? Kako ste izgledali?
IK: U srednjoj sam bio potpuno lud za Prodigyjem, a tako sam nekako i izgledao - puno gela se trošilo da se naprave šiljci na kosi svaki dan.
AĐ: Slušala sam Azru, Parni valjak, Prljavo kazalište… A izgledala? Hehe, slično kao i sad!
DB: Najviše sam slušao stranu glazbu. Nisam baš gledao na žanr, ali mislim da je najviše bilo pop glazbe tipa Usher, Ne-Yo, Blue… S izgledom se ne bih baš mogao pohvaliti jer mu tada nisam baš posvećivao previše pažnje. Nosio sam majice, uglavnom jedan broj veće.

Jeste li nekad bili zaluđeni nekom slavnom osobom?
AĐ: Ne.
DB: Nikad nisam zaluđen slavnim osobama i uvijek mi je malo čudno kad vidim da neko padne u histeriju kad je u blizini neke slave osobe. Pa onda suze, hiperventilacija i na kraju nesvijest…
IK: Nisam ni ja, iako ima puno osoba koje me impresioniraju i koje nisu nužno slavne.

Najluđa stvar koju ste napravili kako biste privukli nečiju pozornost.
IK: Išao sam raditi šlag u tri ujutro... nije ispalo dobro.
DB: Nisam baš tip osobe koja traži pozornost. U društvu sam više u pozadini, kao neki misteriozni tip, hehe.

Kakva osoba može osvojiti vaše srce?
DB: Ni sam ne znam recept za osvajanje mog srca. Volim uglavnom spontane cure, koje me mogu iznenaditi, jer znam nekad biti dosta smotan… Pa ako me cura nadmaši u tome, onda je to za pohvalu!
IK: Ako me zna nasmijati, osvojila me...

Kako ste opuštate u slobodno vrijeme? Što je po vama idealan provod?
IK: Pogledam dobar film, trčim ili sam na dasci (snowboard, wakeboard)... To je idealan odmor.
DB: U slobodno vrijeme volim gledati filmove, čitati zanimljive knjige, šetati po Bundeku ili istraživati što mogu odsvirati na gitari. Idealan provod mi je otići s ekipom na paintball ili u neki drugi avanturistički pothvat.
AĐ: U slobodno vrijeme se volim družiti s obitelji i prijateljima, čitati, gledati filmove. Slobodno vrijeme je super i lako ga je uživati!

Vaša poruka za čitatelje tportal.hr!
DB: Prvo bih pozdravio sve čitatelje tportala, a svima vam želim preporučiti da probate što više vremena provoditi u nečemu što vas ispunjava, da nikad ne odustajete od svojih snova jer ih na kraju samo vi možete ostvariti.
IK: I gledajte RTL Kockicu! Baš je fora!!!