VIDEOINTERVJU: SEVERINA

'S Milanom pamtim samo sretne dane'

11.12.2012 u 10:09

Bionic
Reading

Na promociji svog novog albuma 'Dobrodošao u klub' Severina nam je otkrila kada je napisala pjesmu pod nazivom 'Ostavljena', kako se nosi s medijima koji joj kopaju po privatnosti te što joj se promijenilo otkako je postala majka

'Sve su mi pjesme prirasle srcu, ali ako moram izdvojiti, to će biti 'Dobrodošao u klub'. Znam da će ljudi misliti da su

sve pjesme nastale sada, ali to su naše emocije koje žive u nama, tako da nemaju veze s vremenom kad su napisane, ali svakako imaju veze sa mnom', priznala nam je Severina na promociji albuma u zagrebačkom klubu Pepermint.

Na pitanje kako se nosi s medijskim napisima oko njezinog privatnog života, kaže da joj mediji u život ulaze kao gerilci, ali trudi se ignorirati ono što je nebitno.

Otkrila nam je što joj se najviše promijenilo otkako je postala majka, kako provodi vrijeme s Aleksandrom, ali i kako se nosi s kritikama na račun trikoa te je li imala namjeru provocirati.

Na pitanje po čemu će pamtiti proteklu godinu, Severina kaže: '2012. mi je bila najbolja godina u životu jer sam postala majka i jer sam provela divne trenutke sa svojim dragim, koji je njegov tata. Pamtim samo sretne dane, život je preda mnom', zaključila je romantično.

Severina, intervju