EVO ŠTO ŽELE...

S kakvim muškarcima žene imaju najbolji seks?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 08.04.2013 08:37
  • Objavljeno 08.04.2013 u 08:37
seks seksualne fantazije

seks seksualne fantazije

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: tinkstock

Premda se sve više piše o tome kako žene odgađaju brak i sve češće se oslanjaju na površne veze, novo istraživanje pokazuje da i dalje izrazito cijene emotivnu vezu kad je u pitanju seksualni život

Nedavno istraživanje koje je proveo Durex na 2.000 muškaraca i žena starijih od 25 godina pokazalo je da 87 posto žena priznaje da najbolji seks ima s partnerom u kojeg imaju povjerenja ili s kojim su prethodno imale neki odnos, prenosi Huffington Post.

Velika većina muškaraca (95 posto) također se složila da emotivna povezanost pridonosi i boljem seksualnom iskustvu, a oba su se spola složila da im je više stalo do toga da zadovolje partnera, a ne sebe.

Sve to sugerira da žene, a i muškarci, traže više od obične zabave za jednu noć sa strancem. Ono što se u istraživanju ne spominje jest govori li se o seksualnim iskustvima u kontekstu ozbiljne veze ili u kontekstu neobaveznog odnosa koji i dalje uključuje povjerenje.


Novinarka Hanna Rosin u svojoj knjizi ‘The End Of Men’ tvrdi da istraživanje seksualnosti i mijenjanje partnera u 20-im godinama ženama dugoročno koristi i ne sprečava ih u pronalaženju dugotrajne i emotivno zadovoljavajuće veze kasnije.

‘Konačno, želja za dubljom povezanošću s drugom osobom uvijek pobjeđuje, i kod muškaraca i kod žena. Godine u kojima prakticiraju neobavezni seks vjerojatno će završiti nizom fotografija zakopanih negdje na Facebooku, uspomenom koje se ponekad rado, ponekad nerado sjećaju, ali to ih ni u kojem slučaju ne definira’, napisala je.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!