KAKVA LJEPOTA

S 50 godina u bikiniju izgleda kao da joj je 20

28.05.2015 u 11:55

Bionic
Reading

Za neke su žene godine zaista samo broj, a jedna od njih svakako je manekenka Paulina Porizkova koja je na društveno mreži objavila selfie u bikiniju i bez šminke

Porijeklom iz Češke, lijepa Paulina prvu je naslovnicu krasila s 18 godina, i to onu o kojoj se najviše priča - posebnog izdanja s kupaćim kostimima Sports Illustrateda. Otkad je 1984. zablistala u bikiniju, imala je nekoliko unosnih kampanja, a danas izgleda jednako mladoliko kao i prvog dana.

Koliko je bila posebna, svjedoči i nevjerojatan ugovor za to doba - 1988. dobila je čak šest milijuna dolara u kampanji s kozmetičkim brendom Estee Lauder. Bila je njihovo zaštitno lice do 1995., ali je među mnogobrojnim kampanjama potpisala i četverogodišnji multimilijunski ugovor s Escadom.

U travnju ove godine napunila je 50, no na njoj se zaista ne vide tragovi godina, a na Twitteru rado objavljuje fotografije koje to dokazuju, pa i one iz mladosti.


Zanosna Čehinja čak se okušala i glumačkim vodama. Imala je ulogu uz slavnog Johnnyja Deppa u filmu Emira Kusturice 'Arizona Dream', a okušala se i pisanju priča za djecu.

Na Twitteru je objavila kako je njena karijera u Americi završila, ali se raduje novim počecima u rodnoj zemlji.

Nakon što je uz objavljenu fotografiju u bikiniju dobila puno pozitivnih komentara da nakon 30 godina karijere nije ostarjela ni dana, Porizkova se odmah našalila da je tako, ali samo kada leži.

Za časopis People opisala je kako su izgledali njeni manekenski dani i začudo, nije među današnjim revnim ljepoticama koje nikada ne bi otišle našminkane na spavanje.

'Bila sam noćna mora. Sve što su mi dali, ja sam isprobala. Pila sam, pušila, bacila se u krevet našminkana i idući dan ujutro došla takva na snimanje. Rekla bih kako sam spremna i našminkana mada sam znala da je to od jučer. Nekada bi sve to prošlo, a nekada i ne', iskreno je priznala Paulina.

Također je rekla kako je jednom prilikom pitala stručnjake u Estée Lauderu što treba činiti da ostane mladolika i tražila da joj odaju tajnu nekog dobrog sastojka, ali odgovor nije mogao biti jednostavniji. Rekli su joj neka koristi kremu za sunčanje. Tog se pravila drži i danas te se osjeća poput vampira ako se ne namaže prije izlaska iz kuće.