VELIKA SRETNA OBITELJ

Ryan Reynolds je kao otac sinu Sandre Bullock

18.08.2011 u 09:29

Bionic
Reading

Sandra Bullock demantirala je da su ona i Ryan Reynolds u intimnoj vezi inzistirajući na tome da su samo dobri prijatelji. No proteklog su vikenda, na izletu sa Sandrinim sinom Louisom izgledali kao sretna obitelj

Sandra Bullock i Ryan Reynolds na planinarskom izletu u nacionalnom parku u Wyomingu izgledali su kao uigrana obitelj, dok je 34-godišnji glumac iz filma 'Green

Lantern' nosio u nosilici na leđima 19 mjeseci starog Sandrinog sina Louisa Barda, piše Daily Mail

Dok je Ryan nosio Louisa, Sandra je šetala za njima odjevena u bijelu majicu i kratke jeans hlačice štiteći se od sunca bejzbol kapom. Sandra je više puta otklonila glasine da je u vezi s Ryanom s kojim je glumila 2009. godine u romantičnoj komediji 'The Proposal', ali su se nagađanja ponovno aktualizirala kad se početkom ovog mjeseca nenadano pojavila na premijeri njihovog filma 'The Change-up'.

'Reynolds nije moja ljubav... Ne dobivam njegovu ljubav kad padne mrak', rekla je dodajući da je njihov odnos isključivo platonski.
'Oni su kao brat i sestra, vole se kao prijatelji i vrlo su bliski', rekao je izvor časopisu People. Oboje su nedavno prekinuli dugogodišnje veze.

Ryanov dvogodišnji brak s glumicom Scarlett Johansson službeno je zaključen prošlog mjeseca. Istodobno, Sandra je prošla kroz krizne trenutke. Prošle je godine nekoliko žena potvrdilo da su bile u vezi s njezinim suprugom Jessejem Jameseom za vrijeme njihovog braka. Sandra je ubrzo zatražila i dobila razvod.