RAZVOD SLAVNIH

Russell Brand ne želi novac Katy Perry

10.02.2012 u 08:46

Bionic
Reading

Katy Perry i službeno je potpisala brakorazvodnu dokumentaciju – nacrtavši znak smješka uz svoje ime. A njezin suprug Russell Brand odriče se imovine na koju po zakonu ima pravo

Katy Perry i Russell Brand potpisali su papire koji će okončati njihov brak. Usuglasili su se oko podjele imovine; Brand se odrekao svih potraživanja na fantastičnih 44 milijuna dolara koje je njegova supruga u međuvremenu zaradila od pjevanja. Procjenjuje se da je njegov imetak oko sedam puta manji – 'skromnih' šest milijuna dolara.

Brak je trajao četrnaest mjeseci. Ali unatoč tužnim okolnostima, Katy se na papire za razvod potpisala nacrtavši mali 'smiley' uz svoje ime.

Par koji se vjenčao u listopadu 2010. nije potpisao predbračni ugovor. Budući da je brak sklopljen u Kaliforniji, po tamošnjim zakonima sve što su zaradili u vrijeme njegova trajanja smatra se zajedničkom imovinom i dijeli se na polovine. To znači da bi Russell Brand mogao polagati pravo na znatno veći iznos. No odmah je obznanio kako ne pretendira na bogatstvo svoje supruge. Nagađa se da je za tu velikodušnost ipak dobio malo više nego što je sam zaradio.

Dokumentacija za razvod predana je jučer, no očekuje se da će brak biti formalno razvrgnut krajem lipnja budući da postoji šestomjesečno razdoblje koje mora proći da bi brak bio pravno ništavan.
Navodno je zahtjev za razvod pokrenuo Brand, na Katyno iznenađenje. U javnoj izjavi zadržao je pomirljive tonove.
'Ona zna da sam joj se uvijek divio i da ćemo ostati prijatelji', rekao je u vrijeme pokretanja razvoda.

Zanimljivo je i to da je Katy svoju dokumentaciju potpisala svojim krsnim imenom - Katheryn Elizabeth Hudson.