IRINA SHAYK

Ruska ljepotica šokirala javnost drastičnom promjenom imidža

18.06.2018 u 14:27

Bionic
Reading

Milanski tjedan muške mode supruga glumca Bradleyja Coopera i manekenka Irina Shayk iskoristila je za predstavljanje novog imidža kojim je mnoge uspjela iznenaditi

Novu mušku kolekciju talijanskog dvojca Dsquared predstavljenu u sklopu milanskog tjedna mode, 32- godišnja manekenka pratila je iz prvih redova u pratnji menadžera Alija Kavoussija, no više od izazovnog izdanja u crnom odijelu, Irina je goste revije i javnost uspjela iznenaditi drastičnom promjenom imidža.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput mnogih dama ni Irina nije odoljela popularnoj bob frizuri s dodatkom nemarnih šiški, a kestenjasto smeđu boju kose također je odlučila osvježiti. S novom frizurom i bojom kose, ruska ljepotica pohvalila se i na Instagramu uoči dolaska na glamuroznu reviju dvojca Dsquared.

Objavu dijeli irinashayk (@irinashayk)

Iako se rijetko odvaja od kćerkice Lee, koju je s 43- godišnjim partnerom Bradleyjem Cooperom dobila u ožujku 2017. godine, Irina nije željela propustiti boravak u talijanskoj prijestolnici mode, a sudeći prema komentarima na Instagramu, njezina drastična promjena imidža mnoge je ostavila zatečenima.

  • +2
Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia