DJELO DOMAĆEG BRANDA

Ručno izrađeni nakit koji će vas osvojiti

22.01.2016 u 12:41

Bionic
Reading

Volite li posebno, prirodno, handmade s pozitivnom energijom, onda je hrvatski brend Whisper of Nature pravi izbor za vas! U njihovoj ponudi možete pronaći handmade proizvode s dušom koji će vas naprosto osvojiti - izrađeni su od prirodnih materijala i donose sklad duha i tijela, sreću i relaksaciju

Posebno zanimljiv je Spirit nakit s poludragim kamenjem i zrnom rudrakše na .925 srebru za nju, njega i vaše najmlađe. To je spoj ljepote i namjere - budi pozitivne kvalitete te privlači uspjeh, ljubav, mir... Upravo nova luksuzna kolekcija 'Midnight Sparkle' s facetiranim kristalima, 14K zlatom i srebrom je kao stvorena za poklon koji izaziva oduševljenje i s kojim ćete i sami zablistati.

Tu su i efektne trostruke narukvice 'Crna lava' za snagu i zaštitu, 'Mudrost ratnika' za snažan um i 'Strastvena ljubav' koje se mogu nositi i kao ogrlice. Možete birati između tri različita stila: Classic- za svaku priliku, Elegant-za profinjen i senzualan look i Unique-za jedinstenost i neponovljivost.

Ispunite svoj dom mirisom sklada, obilja... Ručno rađeni i potpuno prirodni mirisni čunjići i tamjan upotpunit će blagdansku atmosferu i stvoriti ugodan opuštajući ugođaj svojim cvjetnim ili drvenastim notama. Poklon koji svaki prostor pretvara u mirisnu oazu.
Whisper of Nature nudi široku paletu unikatnih i maštovitih ručno rađenih svijeća od ekološkog pročišćenog parafinskog voska, pamučnog fitilja i eko boja. Ukrasne uragan svijeće s pozitivnim afirmacijama, svijeće po elementima kojima unosite određeni element u prostor i jačate njegove kvalitete ili prigodne, zimske svijeće Snježne i Djed Mraz obogatiti će vaš prostor, unijeti toplinu i stvoriti posebnu atmosferu.