Medical Intertrade

ROWA Pharmaceuticals donosi dva jednostavna rješenja za otapanje žučnih i bubrežnih kamenaca

25.11.2020 u 16:12

Bionic
Reading

Žučni ili bubrežni kamenci mogu postati jako neugodan problem pa je potrebno potražiti savjet liječnika i započeti liječenje što prije

Medical Intertrade d.o.o. stavlja na tržište dva lijeka za otapanje bubrežnih i žučnih kamenaca proizvođača Rowa Pharmaceuticals: Rowatinex i Rowachol. Djelatne tvari u Rowatinexu i Rowacholu su terpeni koje nalazimo u eteričnim uljima i dokazano djeluju na razgradnju i otapanje kamenaca te olakšavaju njihovo uklanjanje.

ROWACHOL kapsule koriste se za razgradnju (otapanje ili raspadanje) ili prolaz (izlučivanje) žučnih kamenaca. Rowachol ujedno povećava proizvodnju žuči i opušta žučne kanale što pomaže u smanjenju bolnih grčeva žučnih kanala te olakšava postojećim žučnim kamencima da izađu (budu istisnuti) sa žuči van. Uobičajena doza ovog lijeka je jedna do dvije kapsule, a piju se tri puta dnevno prije obroka. (cijena 58,54 kn)

ROWATINEX je lijek na bazi terpena koje nalazimo u eteričnim uljima, a pomaže u otapanju/razgradnji i uklanjanju kamenaca iz urinarnog trakta uz jednostavnu primjenu. Uobičajena doza je jedna kapsula od 3 do 4 puta na dan, prije obroka. (cijena 58,54 kn)

Rowa proizvodi namijenjeni su odraslima, a izdaju se u ljekarnama bez liječničkog recepta.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.