POLUDIO ZBOG PAPARAZZA

Ronaldo šutnuo prozor auta i ozlijedio tinejdžerku

01.07.2009 u 18:36

Bionic
Reading

Ronaldo je pobjesnio na 17-godišnjakinju koja ga je non-stop pratila i slikala za vrijeme boravka s majkom u Lisabonu te je nasred ceste skočio iz vozila i nogom razbio prozor auta kojeg je vozio paparazzo s kojim je bila tinejdžerka

Najskuplji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo rekao je da je izgubio živce nakon što je dulje vrijeme trpio što ga u stopu slijedi i fotografira 17-godišnjakinja, i to tijekom cijelog boravka u Portugalskom glavnom gradu. Paparazzo s kojim je putovala očito ju je nagovorio da to čini umjesto njega.

Kako kaže Ronaldo, on bi još nekako izdržao to maltretiranje, ali nakon što mu je majka Dolores rekla da je tinejdžerka uzrujava, e, to više nije mogao podnijeti. Tako mu je u jednom trenutku puknuo film, te je zaustavio auto i bijesno otrčao prema vozilu koje ih je pratilo te šutnuo prozorsko staklo. Pritom je staklo razbijeno, a djevojka navodno lakše ozlijeđena.

Incident su djevojka i fotograf prijavili policiji, a Ronaldo se javno se ispričao. Ipak, naglasio je da nije siguran da u istim okolnostima ne bi jednako postupio.