PRETIJESNE GAĆICE

Ronaldo diktira modne trendove za plažu

19.06.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Sklonost Cristiana Ronalda super uskim gaćicama stvara novo tržište za trgovce na malo, koje bi moglo zasjeniti i njegov 80 milijuna funti vrijedan transfer u Real Madrid

Robne kuće Debenhams grupe objavile su u četvrtak da je prodaja oskudnih kupaćih gaćica proteklog tjedna porasla preko 117 posto, nakon što je Ronaldo fotografiran u pripijenim gaćicama na odmoru u Sjedinjenim Državama.

'Govorimo li o igrama s loptama, njegov smisao za stil daje muškim gaćicama potpuno novi smisao', izjavio je Paul Baldwin, direktor odjela muške odjeće robne kuće Debenhams.

'Vjerujemo da će potražnja za super uskim gaćicama postati svjetski fenomen, a vrijednost tržišta zasjeniti cijenu koju je za igrača platio Real Madrid', dodao je Baldwin.

Šampion Premier League, Manchester United, prihvatio je prošli tjedan rekordnu ponudu španjolskog Real Madrida za 24-godišnjeg napadača.

Debenhams upozorava zaluđene oponašatelje da bi ovog ljeta morali pokazati puno više mesa, što bi za mnoge moglo značiti debelo prekoračenje granica udobnosti.

'Imali smo već puno slučajeva da su se mladići utisnuli u nekoliko brojeva manje gaćice kako bi stvorili što jači Christiano efekt', rekao je Baldwin.