BELLA HADID

Rokerski stajling slavna manekenka začinila kultnim tenisicama koje nikad ne izlaze iz mode

18.09.2019 u 20:03

Bionic
Reading

Manekenska zvijezda Bella Hadid gdje god se pojavi izazove veliku medijsku pažnju, pa gotovo nikad ne uspije pobjeći paparazzima koji slavnu ljepoticu prate u stopu. Slavna Victorijina anđelica i mlađa sestra Gigi Hadid sletila je u zračnu luku u Milanu gdje ju je dočekala horda fotografa, a u prvom planu bio je, kao i uvijek, njezin stajling

Nakon što je proteklih dana boravila u Londonu, jedna od najplaćenijih manekenki današnjice, Bella Hadid, stigla je u Milano, gdje je započeo Tjedan mode. 22-godišnja ljepotica zna da se za let avionom nikako ne preporučuju potpetice i pripijena odjeća, pa je u Milano stigla u vrlo ležernom i udobnom izdanju.

Slavna ljepotica, koja je nedavno za potrebe modne revije Burberryja promijenila boju kose i postala plavuša, baš kao i njezina kolegica i prijateljica, Kendall Jenner, za let je odabrala sive vrećaste hlače s potpisom brenda Dries Van Noten i bijeli top preko kojeg je nosila crnu kožnu jaknu dizajnerice Magde Butrym.

  • +4
Bella Hadid Izvor: Profimedia/Backgrid UK / Autor: @LucaSgro / BACKGRID

Svoj rokerski stajling začinila je retro sunčanim naočalama, skupocjenom Saint Laurent torbom i kultnim crnim Converse starkama koje baš nikad ne izlaze iz mode.

Čini se kako su u posljednje vrijeme crne starke zamijenile popularnost bijelih starki za kojima su prije nekoliko godina ludovale Hrvatice. Crne starke posljednjih mjeseci neprestano nose brojne zvijezde, uključujući Kaiu Gerber, Kendall Jenner, Madison Beer, Lisu Armstrong i Bellu Thorne.