SLUČAJNO ILI NAMJERNO?

Za sve je kriva prozirna majica: Atraktivna Bella Hadid pokazala previše

17.09.2019 u 12:36

Bionic
Reading

Nakon što je prošetala modnom pistom u novim kreacijama s potpisom britanske modne kuće Burberry, jedna od najpopularnijih djevojaka današnjice Bella Hadid okupljene fotoreportere u Londonu počastila je zavodljivim modnim izdanjem

Mlađa sestra podjednako slavne manekenke Gigi Hadid izaziva posebno zanimanje javnosti gdje god se pojavi. Nakon nošenja revije britanske modne kuće Burberry u sklopu Londonskog tjedna mode, ova slavna Amerikanka, koja je nedavno skratila i posvijetlila kosu, plijenila je poglede u izdanju inspiriranim aktualnim modnim trendovima.

Uz presijavajuću bež jaknu s potpisom brenda Holzweiler, kultne traperice Levi's i crnu torbicu na rame s dodatkom svilene marame, slavna Bella Hadid kombinirala je cipele u špic u duhu nultih godina, a posebnu pozornost nesumnjivo je osigurala blještavim, prozirnim topom koji je otkrio nenošenje grudnjaka.

  • +2
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako se ovaj modni potez Belle Hadid mnogima može učiniti šokantnim, prema riječima modne biblije Vogue riječ je o starom modnom triku. Instagram pokret #FreeTheNipple trend je koji traje već godinama, a osim što je zahvatio svijet slavnih podjednako je zavladao modnim pistama.

Svestrana Rihanna, manekenka Kendall Jenner i sestre Hadid samo su neke od poznatih dama koje nemaju problem s otkrivanjem bradavica svojim modnim izdanjima, a prije njih pamtljive modne trenutke u znaku otkrivajućih bradavica osigurale su dame poput Kate Moss na reviji dizajnerice Vivienne Westwood 1994. godine, glumica Rose McGowan na dodjeli nagrada MTV VMA 1998. i pjevačica Janet Jackson godine 2004. tijekom nastupa u poluvremenu Superbowla.