ANICA KOVAČ

'Roberta zavodim u čarapama'

24.11.2011 u 10:16

Bionic
Reading

Otvorenje trgovine Burberry u Kaptol centru nije propustila ni Anica Kovač koja je pogledala ima li štogod i za nju, a usput nam otkrila kako se snalazi s majčinstvom i kako zavodi supruga

Bivšu Miss Hrvatske, Anicu Kovač, sreli smo na otvorenju trgovine Burberry u Kaptol centru, gdje je, kako kaže, došla pogledati cijene i razmotriti ima li pokoji komad ove skupocjene odjeće i za nju.

Na pitanje kako održava dobru liniju unatoč tome što je rodila troje djece, odgovara da to može zahvaliti samo genima. 'Ne vježbam, iako bih trebala, a jedem sve što mi se sviđa, ne pazim na jelovnik, ako sam jedan dan malo više pojela, idući dan pripazim, jedem i volim sve jesti', rekla je Anica i dodala da su njezini specijaliteti tjestenine iako nikako ne može bez mesa.


Njezina svakodnevica ne izgleda puno drukčije od svakodnevice svake druge majke s troje djece. 'Nisam jedina majka troje djece, svaka ima svoj ritam. Nekad nemaš živaca za djecu, nekad uživaš u njihovoj ljubavi', priznaje iskreno. Na pitanje kako zavodi supruga Roberta nakon toliko godina braka, nema baš spreman odgovor. 'U čarapama. Seksipil, o moj Bože, gotovo nikad se ne osjećam seksipilno, volim se osjećati ugodno. Inače, volim kad žene nose pete i kad su fino sređene', govori bivša misica.