FIGURA ZA POZAVIDJETI

Rita Ružić i u 53. ima savršeno tijelo

30.04.2013 u 13:20

Bionic
Reading

Slavna Hrvatica Rita Ružić trenutačno uživa u vezi sa 14 godina mlađim muškarcem, a par se uputio na odmor u Miami. 53-godišnja producentica i glumica u mini bikiniju pokazala je zavidnu figuru na kojoj bi joj pozavidjele i znatno mlađe kolegice

53-godišnja producentica i glumica s dugom i uspješnom karijerom, Rita Ružić, ovih dana uživa u beskrajnim plažama Miamija u društvu svog dečka, 14 godina mlađeg Riccarda iz Venezuele.

Za dan na plaži Rita je odjenula mini ružičasti bikini te pokazala zavidnu figuru, ravan trbuh i zamamno poprsje. Oskudni bikini pokrio je samo ono najnužnije te u punom sjaju, s volančićima i ukrasima, pokazao Ritinu figuru na kojoj bi joj pozavidjele i znatno mlađe kolegice. Styling za plažu plavokosa Rita upotpunila je laganom ružičastom haljinicom te velikim lančićem s masivnim privjeskom.

Zanosna Rita dan na plaži provela je sunčajući se te se nije odvajala od mlađahnog dečka. Porijeklom iz Hrvatske, Rita se 2000. godine razvela od supruga, Vittorija Cecchija Gorija, s kojime je dobila dvoje djece, Vittoriju i Marija. Producentica i glumica s dugom i uspješnom karijerom okušala se i kao pjevačica te je napisala i knjigu.

Rita i njezin sadašnji dečko Riccardo poznaju se već godinama, no ljubav je planula tek prošle godine. 'Upoznali smo se prije deset godina, postojala je određena privlačnost, no tada je on, kao i ja, bio u vezi. No prošle godine sreli smo se kada smo oboje bili slobodni i to je bilo to', rekla je nedavno Rita za magazin Chi.