a onda se dogodio gaf

Rijetko se pojavljuju u javnosti: Harrison Ford i njegova Calista privukli su svu pažnju

19.05.2023 u 09:51

  • +13

Harrison Ford i Calista Flockhart

Izvor: Profimedia / Autor: JULIE EDWARDS / AVALON / JP PARIENTE / SIPA PRESS / SHOOTPIX/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Harrison Ford i njegova supruga Calista Flockhart zajedno su od 2002. godine, a na crvenom tepihu rijetko se zajedno pojavljuju. Savršeni elegantni i modno usklađeni dugovječni par privukao je svu pozornost na crvenim tepihu u Cannesu

Na filmskom festivalu u Cannesu 80-godišnji Harrison Ford i 58-godišnja Calista Flockhart prisustvovali su svjetskoj premijeri njegovog novog filma o Indiani Jones, i očekivano privukli sve poglede.

Dugogodišnji par izašao je na crveni tepih u velikom stilu, modno savršeno usklađeni. Ford je bio odjeven u klasičan crno-bijeli smoking, a Calista je blistala u klasično glamuroznoj crnoj haljini od tila čiji dizajn potpisuje Zuhair Murad.

Bio je to jedan od rijetkih njihovih zajedničkih izlazaka na crveni tepih, a Calista, koju je proslavila uloga odvjetnice Ally McBeal, blistala je držeći se pod ruku sa svojim suprugom.

Ipak, njihov izlazak nije prošao skroz glatko. Nakon poziranja na crvenom tepihu i ulaska u dvoranu, Calista je odmah primijetila da je dobila sjedalo iza svog supruga, a ne kraj njega. To je kod nje izazvalo slabašan, usiljen osmijeh, dok je tog trenutka publika pljeskala Fordu. Na kraju je i on sam uočio gaf, te čulo se kako vidno neimpresioniranoj glumici govori: 'Gle! Ti si odmah iza mene,' prije nego što je dodao, dok je ona sjedala: 'Pa, tako je kako je.'

Fordu je prije premijere uručena počasna Zlatna palma — najveća nagrada festivala — za njegova životna postignuća u filmskoj industriji. 'Život mi je omogućila moja ljupka žena, koja je podržavala moje strasti i snove i zahvalan sam', rekao je Ford o Calisti dok se obraćao publici neposredno prije premijere filma. 'I znaš, i ja tebe volim. Ti si mom životu dao svrhu i smisao i zahvalan sam na tome, tako sam zahvalan,' dodao je.

Ford, koji posljednji put u novom filmu ponavlja svoju dugogodišnju ulogu Indiane Jonesa, Calistu je upoznao dodjeli Zlatnih globusa početkom 2002. Glumac je tada još bio u braku sa svojom drugom suprugom MelissomMathison, iako je ona odnijela zahtjev za rastavom 2001. godine.

Ford i Calista prvi put su se zajedno pojavili u javnosti na 59. Venecijanskom filmskom festivalu 2002. godine, a vjenčali su se u Novom Meksiku 2010. godine, gdje je on u to vrijeme snimao film 'Kauboji i izvanzemaljci'.

Ford i Calista, koja je tri puta nominirana za nagradu Emmy i koja je nedavno glumila u televizijskoj seriji Supergirl, nikada nisu radili zajedno, iako je Ford jednom prilikom rekao za magazin People siječnju da bi par 'volio pronaći projekt koji bismo mogli napraviti zajedno.'