slavni supermodel

Rijetki bi je prepoznali: Gigi Hadid pokazala je drastičnu promjenu izgleda

11.03.2022 u 09:58

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana oduševila je koračajući modnim pistama u sklopu pariškog Tjedna mode, a sada se slavna manekenka Gigi Hadid vratila kući i prilikom slijetanja u New Yorok pokazala drastičnu beauty transformaciju

Prilikom slijetanja u zračnu luku JFK u New Yorku slavni supermodel nije mogao proći nezapaženo. Ležerno odjevena u sportske hlače, kratku kožnu jaknu i tenisice Gigi Hadid vratila se kući nakon što je oduševila na pisti nedavno održanog Tjedna mode u Parizu. No, slavna manekenka bila je gotovo neprepoznatljiva i to zahvaljujući novoj boji kose.

Svoje duge crvenkasto smeđe pramenove, na kojima su joj mnogi zavidjeli, a njezin izgled inspirirao je čak i Kendall Jenner na promjenu imidža, zamijenila je izrazito platinastom bojom kose. Mnogi se slažu kako Gigi s novom bojom kose izgleda kao potpuno druga osoba, a neki bi je čak i teško prepoznali.

  • +3
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za putovanje je odabrala ležeran i chic stajling pretežito u crnoj boji koji je dodatno naglašavao svijetlu boje kose. Gigina modna kombinacija za putovanje uključivala je sportske crne hlače ukrašene s bijelom prugom sa strane, a upravo je to model koji mnogi modi stručnjaci ističu kao must-have za proljetne dane. S hlačama se odlično složila crna i kratka kožna jakna, model kakav bi mnogima dobro došao u ormaru. Radi se o modelu 'Arezzo' brenda The Mannei, a karakteriziraju ga skraćena silueta, gumbi s logotipom i slojeviti reveri.

Tamnom izgledu suprotstavila je svijetložutu Rimowa kofer s kotačićima i narančastu kožnu putnu torbu. Prije upečatljive beauty transformacije Gigi je prije nekoliko dana koračala modnom pistom noseći reviju Vivienne Westwood te je joj je kosa bila prepoznatljive tamnoplave nijanse s tamnije obojanim korijenom. U međuvremenu manekenka, koju mnogi smatraju kraljicom modne piste, obećala je donirati svoju zaradu od Tjedna mode pogođenima ratom u Ukrajini.

  • +3
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: CPI / KCS Presse / Profimedia