SENZACIJA U PLAVOM

Rihanna s titulom djeveruše zablistala na vjenčanju prijateljice

20.08.2018 u 14:32

Bionic
Reading

Da joj slava nije udarila u glavu, planetarno popularna Rihanna dokazala je mnogo puta, a proteklog vikenda u ulozi djeveruše na rodnom Barbadosu uveličala je vjenčanje svoje prijateljice iz djetinjstva, Sonite Alexander, s kojom se druži od 11. godine života

Mnoštvo paparazza okupljenih na otoku Barbadosu uoči vjenčanja Sonite Alexander nestrpljivo je očekivalo slavnu pjevačicu koja je na svečanoj ceremoniji zablistala u dugoj kraljevski plavoj haljini s volanima i dubokim V-izrezom dekoltea.

  • +8
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako posljednjih mjeseci puni medijske stupce svojom vidno bujnijom figurom, Rihanna je na njoj itekako poradila, o čemu dovoljno svjedoče najnovije fotografije s prijateljičina vjenčanja, na koje se zaputila u društvu kolegica djeveruša u identičnim plavim haljinama.

Kao vlasnica make-up brenda Fenty Beauty, Rihanna nije razočarala ni u glamuroznom segmentu naglasivši svoju prirodnu ljepotu upečatljivim make-upom u znaku roza ruža, dok se po pitanju frizure odlučila za spušteni konjski rep s naglašenim razdjeljkom.

Prema navodima britanskog izdanja modne biblije Vogue, zahvaljujući make-up brendu Fenty Beauty Rihanna je uspjela u 40 dana od lansiranja prve linije proizvoda u rujnu 2017. godine zaraditi nevjerojatnih 100 milijuna dolara, a nedavno je pokrenula i liniju donjeg rublja, Savage x Fenty, koja stiže u širokom rasponu veličina i po pristupačnim cijenama.

  • +56
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia