ASTRO INFO ZA SVE ZNAKOVE

Retrogradni Merkur u Djevici bit će brutalniji od prethodnih: Pazite što radite!

20.08.2023 u 07:30

Bionic
Reading

Merkur kreće retrogradno točno na dan početka razdoblja Djevice, 23. kolovoza. Budući da je ovaj planet ujedno vladar Djevice, ova će retrogradacija imati jači učinak nego prethodne

Merkur u astrologiji upravlja misaonim procesima, komunikacijom, prijevozom, putovanjima, vijestima i tračevima. To znači da možete očekivati nezgode u svakodnevnim situacijama, kao što su nesporazumi, zastoji, kašnjenja i dezinformacije.

U iduća tri tjedna, do 15. rujna, budite oprezniji u svim aktivnostima koje se tiču Merkura i Djevice. Budite oprezni dok pišete neki dokument i nemojte ga poslati prije nego što provjerite njegovu ispravnost. I prije nego što budete sigurni da ste odabrali pravog primatelja. Isto vrijedi za narudžbe, računske operacije i unos podataka u formulare. Gdjegod možete pogriješiti, izgledi da to stvarno učinite bit će povećani, uz izglede da drugi pogriješe na vašu štetu.

Pogledaj detaljni horoskop
BLAKE LIVELY JE DJEVICA, ROĐENA JE 25. KOLOVOZA 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Betty Booze / Planet / Profimedia

Važno je i da budete trezveniji i suzdržaniji u izražavanju. Uobličavajte rečenice što jasnije da smanjite mogućnost pogrešnog shvaćanja na minimum. Izbacite pjesničke figure, preskočite metafore i poredbe, naglasite ono što je bitno nedvosmislenim riječima. Pazite što objavljujete na društvenim mrežama. Otupite oštricu kritike, ne širite neprovjerene vijesti, izbjegnite vrijeđanje i klevetanje.

  • +8
SALMA HAYEK JE DJEVICA, ROĐENA JE 2. RUJNA 1966. Izvor: Profimedia / Autor: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kvarovi ili nezgode na vozilima, uređajima za telekomunikaciju, podizanje novca i fiskalizaciju također će biti učestali do sredine rujna. Ostali ste bez goriva daleko od cilja i pumpe? Smartfon vam se ispraznio izvan kuće, a zaboravili ste ponijeti punjač? Bankomat na koji ste se uputili ne radi? Broj službe koju zovete je zauzet ili se nitko ne javlja desecima minuta? Nestalo je struje u ključnom trenutku filma ili utakmice? To su neke od radosti koje vam predstoje u uzbudljivo vrijeme retrogradnog Merkura!