predmet žudnje

Recite zbogom kaubojskim čizmama jer je ovaj model sada glavni trend sezone

25.02.2023 u 07:33

Bionic
Reading

Nakon što su se kaubojske čizme vratile na velika vrata, osvajajući obožavateljice mode prepoznatljivom ukošenom petom i šiljastim vrhom te nudeći stil i udobnost u jednom, na pomolu je novi modni trend

Bajkerske čizme uskoro će skinuti s trona sve ostale. Nakon što su viđene na modnim pistama, posebice tijekom revije za jesen/zimu 2022./23. modne kuće Miu Miu u Parizu, stil bikercore se proširio vrtoglavom brzinom.

Od jeseni se ta pomama ne stišava. Brojne it djevojke usvojile su ovaj model čizama kao jedan od vrhunskih komada u ormaru, a nerijetko je izbor padao samo na jedan model - biciklističke čizme koje je dizajnirala Miuccia Prada, umjetnička direktorica tog brenda.

Bikercore: Modna opsesija Else Hosk i Due Lipe

Elsa Hosk prigrlila je ovaj trendi par čizama, a nosi ih, kako pokazuje i na Instagramu, čak i u elegantnijim kombinacijama. Tako ih je spojila sa slip svilenom haljinom brenda Lioness. Ova neočekivana kombinacija pokazala se poprilično efektnom.

Možda je bila inspirirana stilom Due Lipe. Naime glazbenica koji kroji i ruši modne trendove sklona je ovom modelu. Nakon što ga je nosila tijekom turneje Future Nostalgia prošlog rujna u Mexico Cityju, pjevačica je ponovno servirala stajling načinjen od trendovskih komada.

Na Instagramu je pokazala još jedan look iz ove kolekcije, a podijelila je nekoliko fotografija na kojima ispod predimenzionirane kožne jakne nosi haljinu, a sve je začinila poznatim bajkerskim čizmama.

No Elsa i Dua Lipa nisu jedine. Bajkerske čizme obožavaju Cindy Bruna, Pernille Teisbaek i brojne druge moderne djevojke. Od revija modnih kuća za proljeće/ljeto 2023. do društvenih mreža, one su posvuda i jedno je sigurno: neće tako lako nestati u skorije vrijeme.

  • +19
Trendi čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije