besprijekoran izgled

Nives Ivanišević pokleknula pred trendom kombinezona i nosi ga uz čizme koje su ove sezone opet hit

17.02.2023 u 09:51

Bionic
Reading

Supruga bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića, radijska voditeljica Nives Ivanišević pohvalila se na Instagramu novim poslovnim poduhvatima, ali i pokazala i laskavi stajling

Kombinezoni su već neko vrijeme vrući trend na modnoj sceni, a dok neke biraju decentne i pomalo stroge krojeve, hrabrije modne obožavateljice odvaže se i na izazovnije krojeve. Tako je nedavno Severina na nastupu u Varaždinu podigla prašinu zavodljivim crnim kombinezonom i potvrdila trend čipkaste verzije koji modni stručnjaci najavljuju za ovo proljeće.

Kada je riječ o laskavim i pripijenim verzijama ovog vječnog komada koji se tada naziva catsuit, mnogi se sigurno još uvijek vjerno sjećaju vrućeg stajlinga lijepe Tatjane Dragović. A radijska voditeljica Nives Ivanišević također je na dobrom putu da ostane upamćena po zanosnom stajlingu.

Prilikom snimanja nove sezone bravo! Live, u kojem su ona i Marko Bratoš ugostili Gibonnija, Nives je izgledala, ukratko, fantastično. Na snimanju je vladala odlična atmosfera, a dodatno ju je zagrijao i njezin suprug, Goran Ivanišević koji s reketom u ruci odmjerio snage s Bratošem, Gibonnijem, ali i voljenom Nives.

NAKON DESET GODINA

Senzualno izdanje Severine: U čipkastom stajlingu užarila atmosferu u Varaždinu

Pogledaj galeriju

Tamni kombinezon s presijavajućim efektom laskavo je naglasio Nivesinu besprijekornu figuru, a kombinaciju voditeljica je 'podigla' dobro odabranim dodacima koji su dali dozu chica. Crna kožna jakna kao statement komad sjajno se našla u ovoj kombinaciji, a pažnju su privukle i čizme, kaubojke špic vrha. Upravo taj model čizama ove sezone slavi veliki povratak.

  • +10
Kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

S prepoznatljivom ukošenom petom i šiljastim vrhom, kaubojke ove sezone predstavljaju ključni model obuće, a poželjnost im se krije u spoju ležernosti i urbanog chica kojeg unose u svaku kombinaciju. Nives je posegnula za vječnim modelom, onim srednje visine, u crnoj boji – dovoljnom klasičnim da ide uz sve, a opet dovoljno upečatljivim da podigne svaku kombinaciju.

  • +3
Kaubojske čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo